هند هشت ماهواره را با یک موشک در مدار زمین قرار داد

سازمان تحقیقات هوا و فضای هند(ایسرو) روز دوشنبه هشت ماهواره را با موشک 'پی اس ال وی - سی ۳۵ با موفقیت در مدار زمین قرار داد. هند هشت ماهواره را با یک موشک در مدار زمین قرار داد

به گزارش ایرنا- این موشک ماهواره بر در طولانی ترین عملیات فضایی از مرکز فضایی 'ساتیش داوان' واقع در 'سریهاری کوتا' هند در ساعت ۹ و ۱۲ دقیقه به وقت محلی پرتاب شد.

سازمان هوا وفضای هند اعلام کرد این موشک توانست پس از ۱۷ دقیقه پرواز نخستین ماهواره تحقیقات جوی را در مدار زمین قرار دارد.

براساس این گزارش ،این موشک در ادامه پس از دو ساعت و ۱۵ دقیقه پرواز ، هفت ماهواره دیگر را در مدار زمین قرار داد.

به گفته کارشناسان سازمان تحقیقات هوا و فضای هند ،موشک پی اس ال وی- سی ۳۵ پس از قراردادن نخستین ماهواره در مدار زمین در ارتفاع ۷۵۰ کیلومتری، وارد مرحله دوم عملیات شد و موتور دوم آن آغاز به کار کرد.

این عملیات دارای هفت مرحله بود که موتور این موشک برای حفظ انرژی برای اجرایی شدن هر هفت مرحله این عملیات، بار ها خاموش و روشن شد و این سخت ترین چالش این عملیات بود.

هند قصد دارد برای صرفه جویی در هزینه ها، با استفاده از یک موشک چندین ماهواره را در مدار های مختلف قرار دهد.

سازمان تحقیقات هوا و فضای هند پس از پرتاب موفقیت آمیز جدیدترین ماهواره بررسی جوی ماموریت بعدی این سازمان را فرستادن ماهواره به سیاره زهره اعلام کرد.

سازمان ایسرو در ماه ژوئن نیز در ماموریتی بسیار مهم ۲۰ ماهواره متعلق به کشور های امریکا، آلمان، کانادا و اندونزی را در مدار زمین قرار داده بود.

سازمان تحقیقات هوا و فضای هند تاکنون ۶ ماهواره رهیاب بومی را در مدار زمین قرار داده است.

یکی از موفق ترین عملیات های این سازمان پرتاب ماهواره به کره مریخ و مخابره چندین عکس از این سیاره به زمین بود.

ناسا از هند برای همکاری مشترک در عملیات مریخ ۲ دعوت کرده است.