به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیمااز استانبول،پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای قرارگرفتن یک ماهواره ایرانی در منطقه ماهواره های مشترک کشورهای عضو سازمان همکاریهای فضایی آسیا اقیانوسیه تصویب شد . ماهواره ایرانی در منطقه ماهواره های مشترک کشورهای عضو سازمان همکاریهای فضایی آسیا اقیانوسیه قرار می گیرد

این تصمیم در دهمین اجلاس شورای سران سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه در شهر استانبول ترکیه گرفته شد . ریاست این نشست را دکتر محسن بهرامی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فضایی ایران بر عهده داشت .

در این اجلاس هشت کشور عضو این سازمان شامل چین ، ترکیه ، پاکستان ، بنگلادش ، پرو ، تایلند ، مغولستان و ایران در باره پروژه های مشترک فضایی ، آموزش و توسعه نیروی انسانی متخصص ، به اشتراک گذاری داده های فضایی و منظومه ماهواره های چند منظوره و ماهواره های کوچک دانشجویی بحث و تبادل نظر کردند . در حال حاضر ده پروژه مشترک فضایی در دستور کار این سازمان قرار دارد .در حاشیه این اجلاس دکتر بهرامی در دیدار جداگانه با رییسان سازمان فضایی چین و ترکیه زمینه های مشترک همکاریهای فضایی دو جانبه با این کشورها را بررسی کرد .

نشست بعدی اجلاس شورای سران سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه شهریور ماه سال آینده در تهران برگزار خواهد شد .