فضانوردان زندگی در مریخ را آموزش می‌دهند !

همگام با افزایش تب زندگی در خارج از کره زمین، دانشگاهی در استرالیا کلاس چگونگی زندگی و بقا در سیاره مریخ را به طور رایگان برای علاقه مندان این سیاره سرخ برگزار می کند. فضانوردان زندگی در مریخ را آموزش می‌دهند !

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تارنمای سیدنی مورنینگ هرالد روز چهارشنبه اعلام کرد این کلاس مجازی ۱۲ ساعته با عنوان ' چگونگی بقا در مریخ: علم اکتشاف مریخ توسط انسان' توسط دانشگاه موناش استرالیا برگزار می شود و در آن اصول اولیه زندگی و بقا در مریخ آموزش داده می شود.

'یاسمینا لازندیک' فضانورد و 'تینا اورتون' شیمیدان از جمله اساتید این دوره آموزشی از دانشگاه موناش هستند که در چهار جلسه سه ساعته چگونگی زندگی در فضای بدون آب، غذا و هوای مریخ را آموزش خواهند داد.

از جمله نکاتی که در این دوره یک ماهه آموزش داده می شود می توان به چگونگی تهیه غذا و تولید انرژی برای ایجاد آب و اکسیژن اشاره کرد.

'لازدیک' از مدرسان این دوره گفت مریخ بسیار سرد است، دمای هوا در این سیاره در شب ها به منفی ۱۰۰ درجه می رسد و روزها این دما تا مثبت ۱۵ درجه افزایش می یابد.

مریخ نزدیک ترین سیاره به زمین بوده و بیش از هر سیاره دیگری در منظومه شمسی مورد مطالعه قرار می گیرد. دانشمندان معتقدند این سیاره تنها سیاره ای است که انسان ممکن است بتواند در آن زندگی کند.

تاکنون بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر در این دوره ثبت نام کرده اند و قرار است اواخر ماه اکتبر این دوره آموزشی آغاز شود.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.