ناسا در فضا بیمارستان می‌سازد

گروهی از کارشناسان برای تعیین نیازهای پزشکی فضانوردان در حال همکاری با ناسا هستند. ناسا در فضا بیمارستان می‌سازد

به گزارش ایسنا به نقل از ایندین اکسپرس، آنها با شناخت نیازهای فضانوردان در فضا و ایجاد شرایطی برای اقدامات اضطراری می‌خواهند نیازهای آنها را در سفرهای بلند مدت فضایی برطرف کنند.

با توسعه فناوری‌های پزشکی، در زمان وقوع مشکلاتی مانند حملات قلبی آنها به سرعت می‌توانند به فضانوردان کمک رسانی کنند.

با طولانی‌تر شدن و عمیق‌تر شدن سفرهای فضایی نیاز به تشخیص و درمان تروما و بیماری‌های عمده ای که در فضانوردان حاد می‌شود افزایش یافته است.

کارشناسان این پروژه اعلام کردند: با وجود ماموریت‌های طولانی مدت مانند ماموریت مریخ باید روش‌ها و اقداماتی را برای ایمنی بیشتر فضانوردان در نظر گرفت.

آنها در حال توسعه راه‌هایی برای ارتقا سلامت فضانوردان در طول ماموریت‌های اکتشافی اعماق فضا هم از راه دور و هم در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) هستند.

در حال حاضر، اگر یک فضانورد در فضا دچار یک مشکل جدی شود، حدود ۱۲ ساعت طول می‌کشد تا به زمین برسد.

هدف نهایی آنها توسعه آزمایشات و دستورالعمل های بهتر برای حمایت از فضانوردان در زمان وقایعی مانند حملات قلبی است.

با این کار فضانوردان ناسا حتی در زمانی که ارتباطشان را با زمین از دست داده باشند می‌توانند از خدمات پزشکی بهره‌مند شوند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.