ناسا قطب شمال و جنوب مشتری را به تصویر کشید

ناسا تصویری از ۴۸،۰۰۰ مایل بالاتر از سیاره مشتری را ارائه کرده که در این تصویر طوفان‌ها و آب و هوا به نحوی است که در هیچ کجای منظومه شمسی دیده نمی‌شود. ناسا قطب شمال و جنوب مشتری را به تصویر کشید

به گزارش ایسنا به نقل از تک اینسایدر، فضاپیمای جونو ناسا اولین فضاپیمایی است که در ۲۷ اوت توانسته بر فراز مشتری و با سرعت فوق العاده بالای ۱۳۰.۰۰۰ مایل در ساعت حرکت کند.

دانشمندان می گویند تصاویر ارائه شده از قطب شمال قطب جنوب این غول گازی شبیه به هیچ کدام از تصاویر قبلی نبوده و به شکل چیزی است که ما قبلا نه دیده و نه تصور کرده‌ایم.

بخش بزرگی از ماموریت این فضاپیما که به شکل چرخ دنده است، ثبت اطلاعات در مورد پروسه‌های نهانی است که در داخل و اطراف مشتری اتفاق می‌افتد که برای مثال می‌توان به شفق‌های مشتری اشاره کرد.
    ناسا پیشتر با استفاده از تلسکوپ فضایی هابل موفق به ضبط تصاویری از ذرات این طوفان‌ها در ابرهای مشتری شده بود.

پیش از جونو هیچ فضاپیمایی موفق نشده بود تا این حد به بزرگترین سیاره منظومه شمسی نزدیک شود.

ناسا سپس این اطلاعات را به یک ویدئو متحرک با صدا تبدیل کرده است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.