خسارت سنگین به صنایع هوا-فضای تل‌آویو درپی نابودی ماهواره عاموس ۶

سازمان فضایی رژیم صهیونیستی از خسارت سنگین نابودی ماهواره عاموس ۶ بر قدرت فضایی این رژیم خبر داد. خسارت سنگین به صنایع هوا-فضای تل‌آویو درپی نابودی ماهواره عاموس ۶

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پرس تی وی ، به گفته سازمان فضایی رژیم صهیونیستی، انفجار «ماهواره مخابراتی» این رژیم در یک مرکز فضایی در آمریکا، «خسارات سنگینی» به صنایع هوا- فضای این رژیم وارد کرده است.

براساس اعلام سازمان فضایی رژیم صهیونیستی ؛ روز پنجشنبه گذشته (۱۱ شهریور) راکت متعلق به شرکت خصوصی اسپیس ایکس (SpaceX) که قرار بود روز شنبه یک ماهواره صهیونیستی را در مدار قرار دهد، منفجر شد. این انفجار در «کیپ کاناورال» در شهر "بوارد کانتری " ایالت فلوریدا روی داد. همچنین این انفجار باعث شد، ماهواره بر «فالکون ۹» و ماهواره «عاموس ۶» تخریب شوند.

یک مقام ارشد در سازمان هوافضایی تل آویو ارزش ماهواره «عاموس ۶ » را که در این انفجار نابود شد، بیش از ۲۰۰ میلیون دلار اعلام و آن را «ضربه‌ای سنگین» به صنایع فضایی این رژیم توصیف کرد.

همچنین، اسحاق بن اسرائیل، رئیس سازمان هوافضای این رژیم گفت ؛ نابودی این ماهواره ضربه‌ای سنگین بود که اگر جبران نشود آینده صنایع هوا فضا را با تردید روبروخواهد ساخت. وی در گفت و گو با شبکه ۱۰ تلویزیون اسرائیل گفت، جایگزینی و ساخت این ماهواره دست کم ۳ سال زمان نیاز دارد.

وی افزود: «انفجار (این ماهواره) ضربه‌ای سنگین بوده است و حتی اگر شرکت ارتباطات ماهواره‌ای بتواند بحران آینده را مدیریت کند و تصمیم به ساخت ماهواره دیگری گیرد، ساخت ماهواره جایگزین، دست کم سه سال زمان خواهد برد.»

به گزارش این منبع، صنایع هوافضای اسرائیل نیز که این ماهواره را ساخته بود، در بیانیه‌ای اعلام کرد، خسارات کلی ناشی از نابودی این ماهواره «تاثیرقابل توجهی بر شرکت خواهد گذاشت.»

به گفته اسپیس ایکس این انفجار به علت «ناهنجاری» در جریان پرتاب آزمایشی روی داد. این حادثه تلفاتی نداشته است ولی موجب لرزه ساختمان‌های منطقه شد و ستونی از آتش و دود ایجاد کرد. پیشتر شرکت اسپیس ایکس مستقر در کالیفرنیا در ماه ژوئن (خرداد) نیز پرتاب ناموفقی را تجربه کرده بود.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.