روسیه از نخستین آزمایش موفقیت آمیز موتور شعاعی-انفجاری در جهان خبر داد

دانشمندان روس اعلام کردند برای نخستین بار در جهان، آزمایش موفقیت آمیز موتورهای شعاعی-انفجاری را به انجام رساندند. روسیه از نخستین آزمایش موفقیت آمیز موتور شعاعی-انفجاری در جهان خبر داد

به گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از دیلی میل، دانشمندان روس اظهار کردند اولین آزمایش موفقیت آمیز در جهان را بر روی موتورهایی که آینده سفرهای فضایی است، به انجام رساندند. این موتورها با سوخت پاک کار می کنند.

بنیاد تحقیقات پیشرفته روسیه از آزمایش و ساخت یک موتور شعاعی-انفجاری راکت خبر داد که بازده ترمودینامیکی بالایی دارد و قابلیت فضاپیماها را افزایش می دهد. محققان معتقدند این نوع موتور، راکت ها را قادر به حمل محموله های بیشتری می کند.

به گزارش رسانه های روس، دانشمندان «بنیاد تحقیقات پیشرفته روسیه» این آزمایش را در ماه های ژوئیه (۳۱ روز منتهی به ۱۱ مرداد) و اوت (۳۱ روز منتهی به ۱۱ شهریور) به انجام رساندند و اکنون موفقیت آمیز بودن این آزمایش را در وبسایت این بنیاد اعلام کردند.

به گفته این دانشمندان، این اولین آزمایش موتور شعاعی-انفجاری راکت در ابعاد کامل در جهان است.

در این نوع موتور، از امواج انفجار برای احتراق سوخت استفاده می شود. دانشمندان اظهار کردند در این موتور می توان از سوخت های پاک استفاده کرد.

این پروژه از سال ۲۰۱۴ آغاز شده بود. تنها روسیه نیست که به دستیابی به موفقیت در این حوزه علاقمند است. آمریکا نیز در حال تحقیق درخصوص انجام آزمایشی مشابه است.

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.