همکاری شرکت‌های چینی برای راه‌اندازی شبکه جهانی پهنای باند موبایل

هلدینگ ماهواره‌ای APT که یک ی از اپراتورهای ناوگان ماهواره‌ای هنگ‌کنگ است، تصمیم دارد با همکاری دیگر مؤسسات کشور چین یک شبکه جهانی ماهواره‌ای پهنای باند موبایل را پرتاب نماید.  همکاری شرکت‌های چینی برای راه‌اندازی شبکه جهانی پهنای باند موبایل

چنانچه پرتاب این شبکه ماهواره‌ای مطابق با برنامه پیش برود، موجب تغییر موقعیت APT از یک اپراتور ماهواره‌ای متوسط به یک اپراتور جهانی خواهد شد. از جمله دیگر شرکت‌هایی که چنین هدفی را برای پیشرفت خود در نظر داشته‌‌اند، می‌توان به اپراتورهای ناوگان ماهواره‌ای ViaSat، Intelsat، SES و Inmarsat اشاره نمود.

نتیجه این برنامه مشترک، مجموعه‌ای متشکل از ۳ ماهواره دارای عملکرد بسیار قوی است که از مدار زمین‌ثابت، مناطق آسیا، اروپا، آفریقا، خاور میانه و آمریکای لاتین را پوشش خواهند داد. خدمات پهنای باند این ماهواره‌‌ها در بازار هوانوردی و دریایی کاربرد خواهد داشت. مواردی همچون هزینه کل سامانه و اینکه در باند Ka عمل می‌کند یا در باند Ku هنوز اعلام نشده است.

منبع خبر :  www.spacenews.com

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.