ناسا مسابقه یک میلیون دلاری برگزار می‌کند

آژانس فضانوردی آمریکا جایزه هنگفتی را برای برنده رقابتی دیدنی و بی سابقه تعیین کرده است. ناسا مسابقه یک میلیون دلاری برگزار می‌کند

ناسا با هدف توسعه اکتشافات در اعماق فضا و فراهم کردن مقدمات سفر نخستین گروه از فضانوردانش به مریخ مسابقه جالبی را ترتیب داده که به برنده آن جایزه قابل توجه یک میلیون دلاری می دهد.

بر این اساس شرکت کنندگان باید روباتی را در دنیای مجازی و البته در مریخ هدایت و کنترل کنند.

این روبات که بر پایه روبات انسان نمای معروف ناسا یعنی Robonaut ۵ (البته به آن Valkyrie هم می گویند) خواهد بود باید به گونه ای هدایت و کنترل شود که بتواند اقامتگاهی را پس از وزش توفان شن در مریخ ترمیم و بازسازی کند. بازسازی صفحات خورشیدی از دیگر وظایف این روبات در دنیای مجازی مریخ است که ناسا برای آن تعیین کرده است.

تمامی این کارها درحالی باید انجام شود که تأخیر زمانی در برقراری ارتباط میان مریخ و زمین وجود دارد که البته همین موضوع کار را برای تیمهای شرکت کننده سخت تر می کند.

این رقابت دیدنی با همکاری مرکز فضایی هوستون آمریکا و سازمان مشاوره نوآوری NineSigma برگزار می شود.

ناسا اعلام کرده که از دل چنین رقابت هیجان انگیزی سیستمهای کنترل روباتیکی ارایه می شود که قابلیت به کارگیری در مأموریتهای فضایی و سفر به مریخ را خواهند داشت.

آژانس فضانوردی آمریکا چشم انتظار برگزاری این رقابت و فناوریهایی است که در خلال آن رونمایی خواهد شد.

ناسا اعلام کرده که فینالیستهای این رقابت در ماه دسامبر مشخص می شوند و دور نهایی آن نیز در ژوئن سال ۲۰۱۷ برگزار می شود.
    منبع: مهر

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.