ناسا مسابقه یک میلیون دلاری برگزار می‌کند

آژانس فضانوردی آمریکا جایزه هنگفتی را برای برنده رقابتی دیدنی و بی سابقه تعیین کرده است. ناسا مسابقه یک میلیون دلاری برگزار می‌کند

ناسا با هدف توسعه اکتشافات در اعماق فضا و فراهم کردن مقدمات سفر نخستین گروه از فضانوردانش به مریخ مسابقه جالبی را ترتیب داده که به برنده آن جایزه قابل توجه یک میلیون دلاری می دهد.

بر این اساس شرکت کنندگان باید روباتی را در دنیای مجازی و البته در مریخ هدایت و کنترل کنند.

این روبات که بر پایه روبات انسان نمای معروف ناسا یعنی Robonaut ۵ (البته به آن Valkyrie هم می گویند) خواهد بود باید به گونه ای هدایت و کنترل شود که بتواند اقامتگاهی را پس از وزش توفان شن در مریخ ترمیم و بازسازی کند. بازسازی صفحات خورشیدی از دیگر وظایف این روبات در دنیای مجازی مریخ است که ناسا برای آن تعیین کرده است.

تمامی این کارها درحالی باید انجام شود که تأخیر زمانی در برقراری ارتباط میان مریخ و زمین وجود دارد که البته همین موضوع کار را برای تیمهای شرکت کننده سخت تر می کند.

این رقابت دیدنی با همکاری مرکز فضایی هوستون آمریکا و سازمان مشاوره نوآوری NineSigma برگزار می شود.

ناسا اعلام کرده که از دل چنین رقابت هیجان انگیزی سیستمهای کنترل روباتیکی ارایه می شود که قابلیت به کارگیری در مأموریتهای فضایی و سفر به مریخ را خواهند داشت.

آژانس فضانوردی آمریکا چشم انتظار برگزاری این رقابت و فناوریهایی است که در خلال آن رونمایی خواهد شد.

ناسا اعلام کرده که فینالیستهای این رقابت در ماه دسامبر مشخص می شوند و دور نهایی آن نیز در ژوئن سال ۲۰۱۷ برگزار می شود.
    منبع: مهر