ناسا در فضا دفاتر تجاری می‌سازد

ناسا پس از ۱۵ سال ایستگاه فضایی بین‌المللی را برای کسب و کار آماده خواهد کرد. ناسا در فضا دفاتر تجاری می‌سازد

به گزارش ایسنا به نقل از یاهو، ناسا در حال جمع‌آوری ایده‌های مختلف از شرکت‌های خصوصی برای استفاده از این آزمایشگاه در حال چرخش در جهت اهداف تجاری و ایجاد یک بازار در فضا است.

شرکت‌های تجاری هم اکنون در حال نزدیک شدن به ناسا برای استفاده از ایستگاه فضایی بین‌المللی در جهت اهداف تجاری خود هستند.
    ناسا نیز در حال گردآوری ایده‌های مختلف در زمینه مدل‌های اجرایی، ساختارهای مختلف و دیگر برنامه‌های کسب و کار پایدار برای فعالیت‌های تجاری آینده در ۲۵۰ مایل بالاتر از سیاره زمین است.

این یک فرصت برای جمع آوری ایده‌های جدید از مردم و ایجاد فرصت‌های مختلف تجاری در ایستگاه فضایی بین‌المللی است.

ناسا طی بیانیه‌ای اعلام کرد که در حال حاضر هدف این شرکت تنها شنیدن ایده‌های مختلف بوده و برای اجرایی کردن این پیشنهادات و پروژه‌ها بودجه‌ای ندارد.

در حال حاضر این شرکت پیشنهادات بسیاری را از کمپانی‌های بزرگ و کوچک دریافت کرده و در حال بررسی هر کدام از آنها است.