تجربه چرخیدن دور زمین با واقعیت مجازی فضا

به زودی با استفاده از هدست های واقعیت مجازی فضا می توانید به راحتی از اتاق نشیمن خانه خود احساس کنید که برفراز زمین در حال پرواز هستید و از فضا به این سیاره شگفت انگیز نگاه می کنید. تجربه چرخیدن دور زمین با واقعیت مجازی فضا

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از هافینگتون پست، قرار است اولین ماهواره مکعبی واقعیت مجازی جهان به نام Overview ۱ سال آینده تصاویر زنده و با وضوح بالا از زمین و فضا به یک هدست واقعیت مجازی در نزدیکی کاربر، ارسال کند.

'ریان هولمز' بنیانگذار شرکت 'واقعیت مجازی فضا' (SpaceVR) گفت: ما می خواهیم مفهوم واقعیت مجازی را به طور زنده از فضا به مردم ارائه دهیم و همه به محض استفاده از یک دستگاه هدست واقعیت مجازی، زیبایی فضا را درک کنند.

براساس این گزارش،به عنوان اولین گام برای قرار دادن این سیستم دوربین ماهواره ای در فضا، باید شرکت واقعیت افزوده فضا، ماهواره Overview ۱ را به شرکت NanoRacks در هوستون واقع در تگزاس بفرستد. این شرکت به طور معمول محموله های کوچک ماهواره ای را برای پرتاب و تحویل در ایستگاه بین المللی فضایی بسته بندی و آماده می کند.

ماهواره Overview ۱ توسط سفینه SpaceX که از زمین محموله برای خدمه ایستگاه بین المللی فضایی ارسال می کند، منتقل خواهد شد.

شرکت NanoRacks این ماهواره را به همراه ماهواره های دیگر درون جعبه ای قرار خواهد داد که هشت شیار فنری دارد. این جعبه روی راکت قرار خواهد گرفت و به ایستگاه بین المللی فضایی پرتاب خواهد شد.

سپس فضانوردان ایستگاه بین المللی فضایی با استفاده از یک بازوی روباتیک این جعبه را در اختیار می گیرند و سپس پرتاب کننده های فنری را فعال می کنند که باعث می شود ماهواره Overview ۱ در مدار پرتاب شود.

شمارش معکوس برای اجرای برنامه پرتاب در ژوئن ۲۰۱۷، آغاز شده است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.