تجربه چرخیدن دور زمین با واقعیت مجازی فضا

به زودی با استفاده از هدست های واقعیت مجازی فضا می توانید به راحتی از اتاق نشیمن خانه خود احساس کنید که برفراز زمین در حال پرواز هستید و از فضا به این سیاره شگفت انگیز نگاه می کنید. تجربه چرخیدن دور زمین با واقعیت مجازی فضا

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از هافینگتون پست، قرار است اولین ماهواره مکعبی واقعیت مجازی جهان به نام Overview ۱ سال آینده تصاویر زنده و با وضوح بالا از زمین و فضا به یک هدست واقعیت مجازی در نزدیکی کاربر، ارسال کند.

'ریان هولمز' بنیانگذار شرکت 'واقعیت مجازی فضا' (SpaceVR) گفت: ما می خواهیم مفهوم واقعیت مجازی را به طور زنده از فضا به مردم ارائه دهیم و همه به محض استفاده از یک دستگاه هدست واقعیت مجازی، زیبایی فضا را درک کنند.

براساس این گزارش،به عنوان اولین گام برای قرار دادن این سیستم دوربین ماهواره ای در فضا، باید شرکت واقعیت افزوده فضا، ماهواره Overview ۱ را به شرکت NanoRacks در هوستون واقع در تگزاس بفرستد. این شرکت به طور معمول محموله های کوچک ماهواره ای را برای پرتاب و تحویل در ایستگاه بین المللی فضایی بسته بندی و آماده می کند.

ماهواره Overview ۱ توسط سفینه SpaceX که از زمین محموله برای خدمه ایستگاه بین المللی فضایی ارسال می کند، منتقل خواهد شد.

شرکت NanoRacks این ماهواره را به همراه ماهواره های دیگر درون جعبه ای قرار خواهد داد که هشت شیار فنری دارد. این جعبه روی راکت قرار خواهد گرفت و به ایستگاه بین المللی فضایی پرتاب خواهد شد.

سپس فضانوردان ایستگاه بین المللی فضایی با استفاده از یک بازوی روباتیک این جعبه را در اختیار می گیرند و سپس پرتاب کننده های فنری را فعال می کنند که باعث می شود ماهواره Overview ۱ در مدار پرتاب شود.

شمارش معکوس برای اجرای برنامه پرتاب در ژوئن ۲۰۱۷، آغاز شده است.