ارائه وام برای راه‌اندازی مرکز ساخت ماهواره

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، اسپیس فلوریدا (Space Florida) که سازمان توسعه اقتصادی هوافضای فلوریدا است، مبلغ ۳ میلیون دلار وام کوتاه‌مدت را برای پیشبرد سریعتر مرکز ساخت ماهواره وان‌وب (OneWeb) در فلوریدا اختصاص داد.  ارائه وام برای راه‌اندازی مرکز ساخت ماهواره

ارائه وام برای راه‌اندازی مرکز ساخت ماهواره

تصویر مجازی از مرکز ساخت ماهواره وان‌وب در فلوریدا

این سازمان با تأیید تخصیص این وام در جلسه هیأت مدیره، اعلام کرد مبلغ تعیین شده هزینه‌های مربوط به تجهیزات ساخت و دیگر منابع مورد نیاز برای تسریع کار این مرکز که در نزدیکی مرکز فضایی کندی ساخته می‌شود را پوشش خواهد داد.

زمان بازپرداخت این وام سه ماه است و به‌‌صورت مشترک از سوی اسپیس فلوریدا و وان‌وب پرداخت خواهد شد.

منبع خبر :  http://www.spacenews.com