برنامه لاکهیدمارتین برای آموزش فضانوردی به کودکان

شرکت لاکهیدمارتین که قرار است در آینده ماموریتی را به فضای عمیق داشته باشد، برای دسترسی به افراد کافی به منظور هدایت فضاپیمای آن، برنامه‌ای آموزشی برای کودکان تدارک دیده است. برنامه لاکهیدمارتین برای آموزش فضانوردی به کودکان

به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، برنامه "نسل ماورا" منابعی را به والدین و مدارس برای آموزش علوم فضایی به بچه‌های راهنمایی که به فضا، مهندسی و ریاضی علاقمندند، ارائه می‌کند.

این برنامه درسی اینترنتی به فضانوردان بالقوه آینده همه چیز از چالش‌های موجود برای زندگی در فضا گرفته تا مشاغلی که می‌توانند در اکتشاف فضایی دنبال کنند، نشان می‌دهد.

همچنین دو طرح ویژه برای دانش‌آموزان وجود دارد. آنها در روز چهارم اکتبر به طور مجازی به مرکز شبیه‌سازی عملیات لاکهیدمارتین سفر علمی خواهند داشت. همچنین رقابتی برای دانش‌آموزان با جوایز تا ۱۰ هزار دلار در نظر گرفته شده تا فیلم‌هایی در مورد طراحی یک ماژول سکونتگاه در مریخ بسازند.

علاقمندان تا ۱۵ سپتامبر برای ورود به این برنامه وقت دارند.

اینگونه تلاش‌های آموزشی در دنیای فناوری نسبتا رایج است. برای مثال، شرکت اپل یک اپلیکیشن را برای آموزش برنامه‌نویسی به کودکان طراحی کرده است. اما این تجربه در صنعت سفر فضا بسیار نادر است. در حقیقت شرکت لاکهید مارتین اکنون در حال سرمایه‌گذاری بر روی چیزی است که چند دهه بعد جواب آن را خواهد گرفت.