کشف احتمالی نزدیک‌ترین سیاره شبیه زمین

گفته می شود سیاره تازه کشف شده به دور ستاره «پروکسیما قنطورس» می چرخد. همچنین ادعا شده است که سیاره مزبور شبیه به زمین است و امکان حیات در آن وجود دارد. کشف احتمالی نزدیک‌ترین سیاره شبیه زمین

گزارش های تایید نشده نشان می دهد که محققان احتمالا سیاره قابل سکونتی شبیه زمین را در خارج از منظومه شمسی کشف کرده اند که از سیاره مشابه کشف شده قبلی، به زمین نزدیک تر است.

به گزارش ایرنا، گفته می شود سیاره تازه کشف شده به دور ستاره 'پروکسیما قنطورس' می چرخد. همچنین ادعا شده است که سیاره مزبور شبیه به زمین است و امکان حیات در آن وجود دارد.

پروکسیما قنطورس Proxima Centauri یک ستاره کوتوله قرمز با فاصله ۴ ٫۲ سال نوری و نزدیک ترین ستاره به زمین است.

پیش بینی می شود محققان اواخر ماه جاری میلادی کشف احتمالی سیاره را اعلام کنند، اما تا آن زمان اطلاعاتی را فاش نخواهند کرد.

به نوشته روزنامه آلمانی اشپیگل، گمان می رود این سیاره که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است، شبیه زمین باشد و فاصله آن با پروکسیما قنطورس به سیاره مزبور اجازه داده است که آب مایع سطحی داشته باشد.

سخنگوی رصدخانه جنوبی اروپا از اظهار نظر در مورد این گزارش خودداری کرد و در عین حال گفت که از چنین گزارشی مطلع است.

سازمان فضایی امریکا(ناسا) پارسال از کشف سیاره ای شبیه به زمین خبر داد، سیاره مزبور که تنها ۶۰ درصد بزرگتر از زمین و تقریبا از بسیاری جهات شبیه آن است، کپلر b۴۵۲ نام گرفت.

اما از آنجا که کپلر b۴۵۲ در فاصله بسیار دور برابر با ۱۴۰۰ سال نوری از زمین فاصله دارد، امکان سفر به آن و یا حتی دستیابی به اطلاعات بیشتر درباره آن امکان ندارد.

سیاره تازه کشف شده احتمالی بسیار نزدیکتر از کپلر b۴۵۲ است و تنها ۴.۲۴ سال نوری از ما فاصله دارد. هر چند با فناوری های امروزی امکان سفر به این سیاره هم وجود ندارد، اما به خاطر نزدیک بودن آن، احتمالا می توان اطلاعات بیشتری درباره آن کسب کرد.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.