ثبت رکوردی تازه در فضانوردی تا ۱۰ روز دیگر

تا کمتر از ۱۰ روز دیگر رکورد تازه دیگری در عرصه فضا و فضانوردی توسط انسان به ثبت می رسد. ثبت رکوردی تازه در فضانوردی تا ۱۰ روز دیگر

به گزارش خبرگزاری مهر، جف ویلیامز فرمانده مأموریت Expedition ۴۸ ناسا در ۲۴ آگوست (سوم شهریور) به رکورد ۵۲۰ روز حضور در فضا دست می یابد. این رکورد تاریخی در قالب سه مأموریت اکتشافی در سفر به ایستگاه فضایی بین المللی به دست می آید. این ایستگاه فضایی در فاصله ۴۰۰ کیلومتری زمین قرار دارد.

عبور از مرز ۵۲۰ روز در فضا رکوردی فراتر از مدت زمان ثبت شده توسط اسکات کلی دیگر فضانورد آمریکایی است. کلی حدود یک سال در ایستگاه فضایی بین المللی حضور داشت، مأموریتی که در ماه مارس امسال پایان یافت.

حضور جف ویلیامز در فضا با ساخت و ساز ایستگاه فضایی بین المللی گره خورده است. او در سال ۲۰۰۱ عضوی از خدمه مأموریت STS-۱۰۱ بود. این مأموریت سومین پرتاب فضایی به سوی ایستگاه فضایی بین المللی بود و در واقع می توان گفت ویلیامز یکی از نخستین فضانوردان این ایستگاه فضایی بوده است.

در آن مأموریت تاریخی حجم قابل توجهی از تجهیزات از جمله وسایل دوخت و دوز و دوربین فیلمبرداری IMAX راهی ایستگاه فضایی بین المللی شد.

جف ویلیامز از جمله فضانوردان فعال در فضای مجازی است. او تاکنون بیش از ۹۰ هزار تصویر و ویدئو در قالب مشاهداتش از زمین در فضای مجازی ارسال کرده است. او در استفاده از توئیتر یک فضانورد حرفه ای است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.