جزئیات ماموریت ناسا در سیارک تهدیدکننده زمین

ناسا در حال آماده‌سازی برای پرتاب یک فضاپیما در نزدیکی سیارک «بنو» است؛ به گفته دانشمندان این سیارک می‌تواند در اواخر قرن ۲۲ با زمین برخورد کند. جزئیات ماموریت ناسا در سیارک تهدیدکننده زمین

به گزارش ایسنابه نقل از ناسا، فضاپیمای OSIRIS-Rex از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناوران فلوریدا در هشتم سپتامبر ۲۰۱۶ (۱۸ شهریور ۹۵) به فضا پرتاب خواهد شد.

در ذیل به برخی نکات لازم درباره ماموریت OSIRIS-Rex می‌پردازیم:

-  OSIRIS-Rex یک فضاپیمای بدون سرنشین است که به بنو سفر خواهد کرد. این سیارک که در مجاورت زمین قرار دارد، غنی از کربن بوده و تاریخ اولیه منظومه شمسی را در خود دارد.

- OSIRIS-Re اولین ماموریت ناسا برای سفر به یک سیارک خواهد بود که با نمونه‌برداری به زمین بازخواهد گشت.

- این فضاپیما پس از دو سال تعقیب سیارک بنو سرانجام در آگوست ۲۰۱۸ به آن خواهد رسید.

- پس از انجام مطالعات دقیق در مدار بنو این فضاپیما روی سطح آن فرود خواهد آمد و نمونه‌ای از آن را با خود در سال ۲۰۲۳ به زمین می‌آورد.

- پس از دو سال از بازگشت نمونه، این تیم علمی نمونه را فهرست‌بندی کرده و برای رسیدن به اهداف علمی این ماموریت آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهند.

- دانشمندان معتقدند این نمونه اولیه شواهد مهمی از منبع حیات در زمین و احتمال اینکه حیات از جایی دیگر از منظومه شمسی سرچشمه گرفته باشد، ارائه خواهد کرد.

- حداقل ۷۵ درصد از این نمونه در مرکز پرواز فضایی جانسون در هیوستون برای تحقیقات بیشتر دانشمندان جهان از جمله دانشمندان نسل‌های آینده نگهداری خواهد شد.

- اگرچه بنو رسما به عنوان یک سیارک خطرناک شناخته شده است، اما به گفته دانشمندان ناسا احتمال برخورد آن با زمین هنگام عبور از بین سیاره ما و ماه در سال ۲۱۳۵ تنها ۰.۰۳۷ درصد است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.