جزئیات ماموریت ناسا در سیارک تهدیدکننده زمین

ناسا در حال آماده‌سازی برای پرتاب یک فضاپیما در نزدیکی سیارک «بنو» است؛ به گفته دانشمندان این سیارک می‌تواند در اواخر قرن ۲۲ با زمین برخورد کند. جزئیات ماموریت ناسا در سیارک تهدیدکننده زمین

به گزارش ایسنابه نقل از ناسا، فضاپیمای OSIRIS-Rex از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناوران فلوریدا در هشتم سپتامبر ۲۰۱۶ (۱۸ شهریور ۹۵) به فضا پرتاب خواهد شد.

در ذیل به برخی نکات لازم درباره ماموریت OSIRIS-Rex می‌پردازیم:

-  OSIRIS-Rex یک فضاپیمای بدون سرنشین است که به بنو سفر خواهد کرد. این سیارک که در مجاورت زمین قرار دارد، غنی از کربن بوده و تاریخ اولیه منظومه شمسی را در خود دارد.

- OSIRIS-Re اولین ماموریت ناسا برای سفر به یک سیارک خواهد بود که با نمونه‌برداری به زمین بازخواهد گشت.

- این فضاپیما پس از دو سال تعقیب سیارک بنو سرانجام در آگوست ۲۰۱۸ به آن خواهد رسید.

- پس از انجام مطالعات دقیق در مدار بنو این فضاپیما روی سطح آن فرود خواهد آمد و نمونه‌ای از آن را با خود در سال ۲۰۲۳ به زمین می‌آورد.

- پس از دو سال از بازگشت نمونه، این تیم علمی نمونه را فهرست‌بندی کرده و برای رسیدن به اهداف علمی این ماموریت آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهند.

- دانشمندان معتقدند این نمونه اولیه شواهد مهمی از منبع حیات در زمین و احتمال اینکه حیات از جایی دیگر از منظومه شمسی سرچشمه گرفته باشد، ارائه خواهد کرد.

- حداقل ۷۵ درصد از این نمونه در مرکز پرواز فضایی جانسون در هیوستون برای تحقیقات بیشتر دانشمندان جهان از جمله دانشمندان نسل‌های آینده نگهداری خواهد شد.

- اگرچه بنو رسما به عنوان یک سیارک خطرناک شناخته شده است، اما به گفته دانشمندان ناسا احتمال برخورد آن با زمین هنگام عبور از بین سیاره ما و ماه در سال ۲۱۳۵ تنها ۰.۰۳۷ درصد است.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .