دنیا در انتظار خبر کشف سیاره ای شبیه به زمین

دانشمندان به زودی سیاره ای را در نزدیکترین سیستم ستاره ای به منظومه شمسی معرفی می کنند که تصور می شود بیشترین شباهت را به زمین داشته باشد. دنیا در انتظار خبر کشف سیاره ای شبیه به زمین

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه آلمانی Der Spiegel در گزارش ویژه خود اعلام کرد که این سیاره به دور ستاره ای می چرخد که فاصله بین این دو برای فراهم آمدن شرایط مناسب ادامه حیات ایده آل تصور می شود. از این رو کشف این سیاره و معرفی آن اتفاقی مهم در اخترشناسی به شمار می آید.

این سیاره فراخورشیدی که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است به دور ستاره Proxima Centauri  در حال چرخش است. اخترشناسان نسبت به این ستاره که قلب منظومه ستاره ای Alpha Centauri محسوب می شود شناخت خوبی دارند.

این هفته نامه آلمانی در ادامه نوشت: هنوز نامی برای این سیاره فراخورشیدی برگزیده نشده است. تحقیقات نشان می دهد که این سیاره در فاصله ای نسبت به ستاره اش واقع شده که شرایط لازم برای وجود آب مایع در سطح آن مهیاست و البته بر هیچ کس پوشیده نیست که وجود آب مایع از الزامات ادامه حیات به شمار می آید.

رصدخانه جنوبی اروپا موسوم به ESO این سیاره را در پایان ماه آگوست یعنی کمی بیش از دو هفته دیگر به دنیا معرفی خواهد کرد.

نکته هیجان انگیز درباره این کشف در این است که دانشمندان تاکنون هیچگاه موفق به کشف سیاره ای بسیار شبیه به زمین نشده اند که چنین فاصله کمی با ما داشته باشد.

در همین حال یک سخنگوی رصدخانه جنوبی اروپا به خبرگزاری فرانس پرس گفت که از وجود چنین گزارشی آگاه است اما از هرگونه اظهار نظری خودداری کرد.

این گمانه زنی ها حکایت از آن دارد که به زودی کشفی مهم و خبرساز در دنیای اخترشناسی ارایه خواهد شد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .