ارسال لیزر به فضا برای مطالعه پدیده های طبیعی

آژنس فضایی اروپا در سال آینده میلادی دو سامانه قدرتمند لیزر به فضا پرتاب می کند. ارسال لیزر به فضا برای مطالعه پدیده های طبیعی

به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس فضایی اروپا قرار است در سال آینده میلادی دو لیزر قدرتمند به فضا ارسال کند. هدف از ارسال این دو لیزر در واقع مطالعه بر روی بادها است. اجرای این پروژه بخشی از برنامه «سیاره زنده» آژانس فضایی اروپا به حساب می آید.

با ارسال این دو لیزر به فضا می توان درک عمیق تری از پدیده های طبیعی تاثیر گذار مانند باد و اثرات مغناطیس بر روی کره زمین بدست آورد.

این پروژه به مطالعه بر روی چگونگی عملکرد بادها به منظور بهتر ردیابی کردن شرایطآب و هوایی، اسکن و بررسی ابرها، هوا و هرآنچه که در آسمان وجود دارد، به کار گرفته خواهد شد.

همچنین این پروژه بر روی رعد و برق ها، توفان ها، جت استریم (بادهای تندی که از غرب به شرق کرده زمین می وزند) و جریان هوا در سطح جهان متمرکزمی شود.

این لیزرها با ارسال نور اشعه ماورا بنفش به زمین موجب برگشت ذرات کوچک و مولکول های هوا به ماهوارهای ADM-Aeouls آژانس فضایی اروپا می شوند که با جمع آوری داده های آنها می توان به مطالعه موارد گفته شده پرداخت.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.