ارسال لیزر به فضا برای مطالعه پدیده های طبیعی

آژنس فضایی اروپا در سال آینده میلادی دو سامانه قدرتمند لیزر به فضا پرتاب می کند. ارسال لیزر به فضا برای مطالعه پدیده های طبیعی

به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس فضایی اروپا قرار است در سال آینده میلادی دو لیزر قدرتمند به فضا ارسال کند. هدف از ارسال این دو لیزر در واقع مطالعه بر روی بادها است. اجرای این پروژه بخشی از برنامه «سیاره زنده» آژانس فضایی اروپا به حساب می آید.

با ارسال این دو لیزر به فضا می توان درک عمیق تری از پدیده های طبیعی تاثیر گذار مانند باد و اثرات مغناطیس بر روی کره زمین بدست آورد.

این پروژه به مطالعه بر روی چگونگی عملکرد بادها به منظور بهتر ردیابی کردن شرایطآب و هوایی، اسکن و بررسی ابرها، هوا و هرآنچه که در آسمان وجود دارد، به کار گرفته خواهد شد.

همچنین این پروژه بر روی رعد و برق ها، توفان ها، جت استریم (بادهای تندی که از غرب به شرق کرده زمین می وزند) و جریان هوا در سطح جهان متمرکزمی شود.

این لیزرها با ارسال نور اشعه ماورا بنفش به زمین موجب برگشت ذرات کوچک و مولکول های هوا به ماهوارهای ADM-Aeouls آژانس فضایی اروپا می شوند که با جمع آوری داده های آنها می توان به مطالعه موارد گفته شده پرداخت.