شکار سحابی "چشم گربه‌" توسط تلسکوپ هابل

تصویر خیره کننده جدیدی که توسط تلسکوپ فضایی هابل ناسا گرفته شده، نشان دهنده نمای بسیار زیبایی از سحابی چشم گربه‌ای(NGC۶۵۴۳) است. شکار سحابی "چشم گربه‌" توسط تلسکوپ هابل

به گزارش ایسنا به نقل از زی‌نیوز، سحابی چشم گربه‌ای که یکی از پیچیده‌ترین سحابی‌های سیاره ای شناخته شده است، توسط ویلیام هرشل در سال ۱۷۸۶ کشف شد.

این سحابی توسط یک ستاره در حال مرگ که جرم آن در اصل حدود پنج برابر جرم خورشید بوده تشکیل شده است.

سحابی چشم گربه یک سحابی سیاره‌ای است که در صورت فلکی اژدها قرار دارد و از نظر ساختار، جزء پیچیده‌ترین سحابی‌های شناخته‌شده است.
    به مناسبت روز جهانی گربه، ۸ اوت، ناسا توییتی درباره این تصویر خیره کننده فرستاده است و عنوان کرده که این سحابی مانند برش پیاز به دو نیم بوده که در آن هر یک از لایه‌های پوست قابل تشخیص است.
    این تصویر که توسط دوربین پیشرفته هابل(ACS) گرفته شده نشان دهنده یک الگو از چشم یک گربه بوده که دارای ۱۱ حلقه و پوسته یا بیشتر است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.