روسیه از فضا حرکات ناوهای هواپیمابر آمریکا را زیر نظر می‌گیرد

روسیه قصد دارد با پرتاب ماهواره‌های جدید حرکات‌ ناوهای هواپیمابر آمریکا را رصد کرده و فاصله خود با این کشور را در عرصه فضایی کاهش دهد. روسیه از فضا حرکات ناوهای هواپیمابر آمریکا را زیر نظر می‌گیرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع روسیه اعلام کرده که قصد دارد سامانه‌های تجسسی جدید با قابلیت رصد حرکات ناوهای هواپیمابر آمریکا را به فضا پرتاب نماید.

به نوشته روزنامه «کامرسانت» این سامانه‌های جدید ماهواره‌ای مجهز به سه باند «رازدان» نام دارند و قرار است در سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ از ایستگاه فضایی «پلستک کازمو درام» به فضا پرتاب شوند.

هر چند که اطلاعات بسیار کمی از این ماهواره‌ها رسانه‌ای شده است، اما کامرسانت نوشت که سامانه رازدان توسعه و تغییر شگرفی نسبت به نمونه‌های قبلی خود دارد و دارای شبکه انتقال پیام بسیار سریع است. این ماهواره همچنین مجهز به سامانه اپتیکی با قطر ۲ متر خواهد بود.

این روزنامه در ادامه نوشت: این ماهواره‌ها وزارت دفاع روسیه را به اطلاعات و جزییات دقیق تصویری مجهز می‌نماید و در مجموع قابلیت‌های تجسسی فضایی روسیه را به نحو چشمگیری افزایش می‌دهد.

کارشناسان روسی البته از عقب ماندن کمیتی این کشور نسبت به آمریکا خبر دادند و گفتند که آمریکایی‌ها موفق به ساخت ماهواره‌هایی بر اساس اشعه مادون قرمز موسوم به SBIRS شده‌اند که سامانه بسیار قدرتمند در زمینه شناسایی پرتاب موشک‌های بالستیک و ارتباط های مخابراتی نظامی است.

آمریکا بین ۱ تا ۱۲ ماهواره با قابلیت الکترو اپتیکی در فضا دارد که برخی آن‌ها به طور همزمان حرکات نظامی منطقه را مخابره می‌نمایند.

کارشناسان نظامی روسی اذعان داشتند با پرتاب سه ماهواره جدید کلاس رازدان و ترکیب آن‌ها با داشته‌های کنونی، نیازهای روسیه در این بخش تامین می‌شود.