ارسال اولین فرودگر خصوصی به سطح ماه

کارآفرینی میلیاردر که ثروت خود را در دوران رونق اینترنتی به دست آورده‌است، یک قدم به تبدیل کردن ماه به یک فرصت تجاری دیگر نزدیک‌تر شده‌است. ارسال اولین فرودگر خصوصی به سطح ماه

براساس گزارش NBC، شرکت خصوصی مون‌اکسپرس که توسط ناوین جاین تاسیس شده‌است، به تازگی تاییده سازمان هوانوردی آمریکا را برای فرستادن فرودگری بدون سرنشین به ماه دریافت کرده‌است. در این صورت مون اکسپرس به اولین شرکت در تاریخ فضانوردی زمین تبدیل خواهد شد که تاییدیه ترک مدار زمین و فرود روی یک جرم کیهانی را دریافت کرده‌است.

براساس معاهده فضای بیرونی که در دهه ۱۹۶۰ و همزمان با شدت گرفتن رقابت فضایی میان کشورهای جهان تصویب شده و به امضا رسید، شرکت‌های غیر دولتی را متعهد کرده‌است تا برای خارج شدن از مدار زمین از نهاد‌های دولتی شناخته شده از جانب معاهده مجوز دریافت کنند.

مون اکسپرس با هدف بهره‌برداری از منابع ماه،‌ مواد معدنی که نمونه آن روی زمین نیز وجود دارد از جمله تیتانیوم و پلاتینیوم قصد سفر به ماه را دارد. به گفته جاین، ماه طی چهار میلیارد سال گذشته درحال ذخیره‌سازی مواد معدنی موجود در سیارک‌ها بوده‌است، موادی که برای تجارت ارزشمندند.

درصورتی که همه نقشه‌ها طبق برنامه پیش روند،‌در سال ۲۰۱۷ راکتی با قیمت کمتر از ۵ میلیون دلار،‌فرودگر کوچک خود را به سمت ماه خواهد برد و پس از فرود آمدن روی ماه به جستجو و جمع‌آوری منابع موجود در ماه بپردازد تا از آن نه تنها در راستای منافع بشر در زمین استفاده شود،‌ بلکه این منابع را به سنگ‌بنایی برای سکونت انسان در مریخ تبدیل کند.

از دیگر اهداف شرکت مون اکسپرس تجاری‌سازی سفر به ماه است تا روزی ساکنان زمین به جای سفر به هاوایی بتوانند به ماه سفر کنند. این شرکت درصورتی که بتواند روی ماه فرود آید جایزه ۲۰ میلیون دلاری ایکس‌پرایز شرکت گوگل را نیز دریافت خواهد کرد،‌جایزه‌ای که قرار است به اولین شرکتی اهدا شود که بتواند روی ماه فرود آید،‌۵۰۰ متر حرکت کرده و تصاویر و ویدیوهایی با وضوح بالا به زمین ارسال کند.

منبع:همشهری آنلاین

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.