ناسا درباره احتمال برخورد یک سیارک با زمین تحقیق می کند

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) تحت عنوان نمونه برداری از سیارکی که می گوید احتمال برخورد آن با زمین وجود دارد، کاوشگری را به فضا پرتاب می کند. ناسا درباره احتمال برخورد یک سیارک با زمین تحقیق می کند

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از ایندیپندنت، این سیارک که 'بنو' (Bennu) نام دارد از زمین قابل مشاهده است، زیرا هر شش سال یک بار از مدار زمین عبور می کند.

بنو که حدود ۵۰۰ متر در خط استوای خود قطر دارد و با سرعت حدود ۶۳ هزار مایل در ساعت به دور خورشید می چرخد، در سال ۲۱۳۵ میلادی از میان زمین و ماه عبور خواهد کرد.

'دنت لورتا' استاد علوم سیاره ای در دانشگاه آریزونا گفت: عبور بنو از میان زمین و ماه در سال ۲۱۳۵ موجب چرخش مدار این سیارک می شود و به طور بالقوه آن را در مسیر برخورد با زمین در اواخر آن قرن قرار می دهد.

لورتا محقق اصلی ناسا و مسئول ماموریت کاوشگر 'ازیریس رکس' در سیارک بنو، گفت: این کاوشگر که ماه سپتامبر (شهریور-مهر) به فضا پرتاب می شود، نقشه این سیارک را تهیه خواهد کرد، از برخی سنگ های این سیارک نمونه جمع می کند و سپس به زمین بازمی گردد.

این محقق ادامه داد: اطلاعات در مورد اندازه این سیارک، جرم و ترکیبات آن، داده های حیاتی برای نسل های آینده خواهند بود.

کاوشگر ازیریس رکس سال ۲۰۱۸ به سیارک بنو خواهد رسید و حدود یکسال در زمینه ترکیبات شیمیایی این سیارک، کانی شناسی و تاریخ زمین شناسی آن بررسی خواهد کرد.

اطلاعات جمع آوری شده در جریان این رصد، به دانشمندان در زمینه درک این که چگونه مسیر این سیارک تحت تاثیر جذب و تابش نور خورشید به صورت گرما قرار می گیرد، کمک می کند.

این کاوشگر قبل از بازگشت به زمین در سال ۲۰۲۳ ، از این سیارک نمونه خواهد گرفت.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .