ناسا درباره احتمال برخورد یک سیارک با زمین تحقیق می کند

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) تحت عنوان نمونه برداری از سیارکی که می گوید احتمال برخورد آن با زمین وجود دارد، کاوشگری را به فضا پرتاب می کند. ناسا درباره احتمال برخورد یک سیارک با زمین تحقیق می کند

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از ایندیپندنت، این سیارک که 'بنو' (Bennu) نام دارد از زمین قابل مشاهده است، زیرا هر شش سال یک بار از مدار زمین عبور می کند.

بنو که حدود ۵۰۰ متر در خط استوای خود قطر دارد و با سرعت حدود ۶۳ هزار مایل در ساعت به دور خورشید می چرخد، در سال ۲۱۳۵ میلادی از میان زمین و ماه عبور خواهد کرد.

'دنت لورتا' استاد علوم سیاره ای در دانشگاه آریزونا گفت: عبور بنو از میان زمین و ماه در سال ۲۱۳۵ موجب چرخش مدار این سیارک می شود و به طور بالقوه آن را در مسیر برخورد با زمین در اواخر آن قرن قرار می دهد.

لورتا محقق اصلی ناسا و مسئول ماموریت کاوشگر 'ازیریس رکس' در سیارک بنو، گفت: این کاوشگر که ماه سپتامبر (شهریور-مهر) به فضا پرتاب می شود، نقشه این سیارک را تهیه خواهد کرد، از برخی سنگ های این سیارک نمونه جمع می کند و سپس به زمین بازمی گردد.

این محقق ادامه داد: اطلاعات در مورد اندازه این سیارک، جرم و ترکیبات آن، داده های حیاتی برای نسل های آینده خواهند بود.

کاوشگر ازیریس رکس سال ۲۰۱۸ به سیارک بنو خواهد رسید و حدود یکسال در زمینه ترکیبات شیمیایی این سیارک، کانی شناسی و تاریخ زمین شناسی آن بررسی خواهد کرد.

اطلاعات جمع آوری شده در جریان این رصد، به دانشمندان در زمینه درک این که چگونه مسیر این سیارک تحت تاثیر جذب و تابش نور خورشید به صورت گرما قرار می گیرد، کمک می کند.

این کاوشگر قبل از بازگشت به زمین در سال ۲۰۲۳ ، از این سیارک نمونه خواهد گرفت.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.