خاک مریخ به زمین منتقل می شود

مریخ نورد «کنجکاوی» به زودی عنوانش یعنی «پرچم دار ناسا» را به مریخ نورد Mars ۲۰۲۰ می دهد، پروژه ای پرهزینه که طی آن خاک و سنگ مریخ به زمین منتقل می شود. خاک مریخ به زمین منتقل می شود

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پرچم دار بعدی آژانس فضانوردی آمریکا در مأموریت سیاره سرخ، مریخ نورد Mars ۲۰۲۰ خواهد بود که وارد مراحل بعدی و البته حساس تر طراحی و ساخت می شود.

حالا مقامات ارشد ناسا اعلام کرده اند که این مأموریت ۲.۱ میلیارد دلار هزینه در برخواهد داشت که این رقم به مراتب فراتر از تصورات قبلی آنهاست. در واقع آنها پیش تر مأموریتی را طراحی کرده بودند که با هزینه ای کمتر از این رقم نیز قابلیت انجام شدن را داشته باشد.

ناسا چند روز پیش اعلام کرد که مأموریت Mars ۲۰۲۰ از مرحله حساس و سرنوشت ساز تصمیم گیری Decision Point C گذشته و شرایط برای آغاز مرحله بعدی یعنی طراحی Phase C مهیا شده است که این به معنای فراهم شدن مقدمات ساخت این مریخ نورد است. قرار است Mars ۲۰۲۰ در اواسط سال ۲۰۲۰ به فضا پرتاب شده و در فوریه سال ۲۰۲۱ در سطح مریخ فرود آید.

مأموریت اصلی و از پیش برنامه ریزی شده Mars ۲۰۲۰ نمونه برداری از خاک و سنگهای مریخ و انتقال آنها به زمین است. این برای نخستین بار است که بشر تلاش می کند کاوشگری را راهی سیاره سرخ کرده و پس از انجام نمونه برداریهای لازم، آنها را به زمین بازگرداند.

ناسا در تازه ترین ارزیابی خود از این مأموریت اعلام کرد که ساخت و پرتاب Mars ۲۰۲۰ بالغ بر ۲.۱ میلیارد  دلار هزینه دربرخواهد داشت. همچنین ۳۰۰ میلیون دلار به عنوان هزینه های مربوط به یک سال مریخی یا ۶۸۷ روز زمینی برای این مأموریت در نظر گرفته شده است.

این درحالی است که در سال ۲۰۱۲ تخمین زده شده بود که مأموریت Mars ۲۰۲۰ با هزینه ای درحدود ۱.۵ میلیارد دلار به سرانجام خواهد رسید.

منبع:خبرگزاری مهر

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.