تعویق دوساله پرتاب ماهواره نظامی ژاپن به علت آسیب دیدگی حین انتقال

پرتاب نخستین ماهواره نظامی مخابراتی ژاپن به علت بروز مشکل در مسیر انتقال این ماهواره به پایگاه فضایی اروپا در گویان فرانسه و آسیب دیدن آنتن های حساس ماهواره به مدت دو سال به تعویق افتاد. تعویق دوساله پرتاب ماهواره نظامی ژاپن به علت آسیب دیدگی حین انتقال

یک منبع دولتی ژاپن به این خبرگزاری گفت با بروز این مشکل برنامه های ارتش ژاپن به منظور یکپارچه سازی شبکه مخابراتی پرحجم و دچار نقص ارتش با دشواریهایی روبرو شده است و این حادثه ممکن است تلاش های توکیو را به منظور تقویت قوای دفاعی خود در منطقه دریای چین شرقی با توجه به تشدید فعالیت های نظامی چین در منطقه با وقفه روبرو سازد.

این ماهواره مخابراتی نظامی در روز ۲۵ ماه مه در حین انتقال با یک فروند هواپیمای باری هنگام فرود در گویان فرانسه آسیب دید.

به گفته منابع آگاه ژاپنی تعمیر این ماهواره به بیش از یکسال زمان نیاز دارد و ممکن است ژاپن ناچار شود برای تداوم دسترسی به شبکه ماهواره های مخابراتی تجاری در منطقه دهها میلیون دلار بپردازد.

فقدان یک سکوی مشترک مخابراتی میان قوای مسلح ژاپن، عملیات امدادرسانی پس از زمین لرزه و سونامی مهیب سال ۲۰۱۱ که نواحی شمال شرق این کشور را در نور دیده بود، با مشکل روبرو ساخته بود.

سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما