بریتانیا فرودگاه فضایی می سازد

بریتانیا در نظر دارد با همکاری بزرگترین شرکتهای متخصص در عرصه هوا و فضا یک فرودگاه فضایی بسازد. بریتانیا فرودگاه فضایی می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر، به رغم خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و آغاز چالشهای علمی این کشور اما حالا خبر می رسد که مقامات عالی رتبه این کشور رایزنی های لازم برای راه اندازی یک فرودگاه فضایی را آغاز کرده اند.

به این منظور دولت بریتانیا قراردادهایی را با ۵ غول عرصه هوا و فضا منعقد کرده تا آنها طرحهای قابل اجرای خود در زمینه ساخت یک فرودگاه فضایی را ارایه کنند.

گفته می شود این فرودگاه فضایی با هدف استفاده سیستمهای پرتابی مداری یا زیرمداری به کار گرفته خواهد شد. از این ۵ شرکت، سه مورد در خاک آمریکا فعالیت دارند و به همین دلیل پیش بینی می شود همکاری گسترده ای در بحث قوانین میان بریتانیا و آمریکا صورت گیرد.

این قراردادها که مجموعا ۲ میلیون دلار ارزش دارند با ۵ شرکت زیر منعقد شده است: شرکت Airbus Safran Launchers  (پیمانکار اصلی برنامه راکتی آریان ۵ و ۶)، Deimos Space UK (که در حال ساخت نسل جدیدی از راکتهاست)، لاکهید مارتین آمریکا، Orbital Access بریتانیا و در نهایت ویرجین گلکتیک که به تازگی هواپیمای فضایی جدید خود موسوم به SpaceShipTwo را به دنیا معرفی کرده است.

بریتانیا چشم انداز وسیعی را برای این پروژه در نظر گرفته است که مهمترین هدف آن بهره برداریهای تجاری از چنین پروژه ای عنوان شده است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.