راکت فالکون ۹ با موفقیت رفت و برگشت

شرکت اسپیس ایکس راکت دیگری را با موفقیت به سوی ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب کرد تا بدین ترتیب دو رکورد تاریخی را به نام خود به ثبت رسانده باشد. راکت فالکون ۹ با موفقیت رفت و برگشت

به گزارش خبرگزاری مهر، با پرتاب دقایق پیش راکت فالکون ۹ به سوی ایستگاه فضایی بین المللی که از کیپ کاناورال فلوریدا انجام شد، حالا اسپیس ایکس به یکی از نقاط عطف فعالیت خود رسیده است. این شرکت نه تنها توانست راکت مداری خود را پس از پرتاب، بر روی سکوی از پیش تعیین شده فرود آورد بلکه حالا با ۷ پرتاب موفقیت آمیز در سال ۲۰۱۶، رکوردی تازه برای خود دست و پا کرده است.

با توجه به موفقیتهای اخیر شرکت اسپیس ایکس، می توان این شرکت را در زمینه تلفیق نوآوری های فضایی و کاستن از هزینه ها یک پیشگام مهم به شمار آورد.

طی پرتاب اخیر که در ساعت ۴ و ۴۵ صبح امروز به وقت گرینویچ انجام شد، راکت فالکون ۹ توانست کپسول فضایی «دراگون» را که حامل ۲.۵ تن محموله می شود را در مسیر ایستگاه فضایی بین المللی قرار دهد. به جز غذا، آب و اکسیژن، انبوهی از تجهیزات علمی نیز راهی این ایستگاه فضایی می شود.

۷ دقیقه پس از پرتاب، بخش اول راکت فالکون ۹ با موفقیت در کیپ کاناورال فلوریدا فرود آمد.

همچنین در این مأموریت یک تطبیق دهنده مخصوص نیز راهی ایستگاه فضایی بین المللی می شود تا اتصال آتی فضاپیماهای سرنشین دار به این سامانه فضایی به راحتی صورت گیرد. پیش تر و در سال گذشته قرار بود این تطبیق دهنده به ایستگاه فضایی برسد که در حین انفجار راکت فالکون ۹ نابود شد.

ارزش کل محموله ای که کپسول دراگون با خودش به سمت ایستگاه فضایی می برد ۱۱۸ میلیون دلار است.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.