نقشه برداری ناسا از مناطق مملو از آب یخ زده «سرس»

دانشمندان ناسا از مناطقی از سیاره کوتوله «سرس» که تصور می شود حاوی آب یخ زده است، نقشه برداری کردند. نقشه برداری ناسا از مناطق مملو از آب یخ زده «سرس»

به گزارش خبرگزاری مهر، تمدید مأموریت کاوشگر Dawn برای کنکاش در سیاره کوتوله سرس برای دانشمندان علوم فضایی ارزش زیادی داشته است.

اکنون آنها توانسته اند با استفاده از داده های به دست آمده از این کاوشگر مناطق سایه داری را در سرس شناسایی کنند که در آنها آب یخ زده وجود دارد.

برخی مناطق سیاره کوتوله سرس به طور آشکاری در مناطق پوشیده از سایه واقع شده اند و دانشمندان از مدتها پیش به این باور رسیده بودند که این مناطق آنقدر سرد هستند که آب یخ زده را برای میلیاردها سال در خود نگاه دارند.

نوربرت شورگوفر از دانشمندان دانشگاه هاوایی که در این مطالعه حضور دارد می گوید: شرایط حاکم بر این سیاره کوتوله به گونه ای است که رسوبات آب یخ زده در آن جمع می شود. این سیاره کوتوله آنقدر جرم دارد که قابلیت حفظ مولکولهای آب را داشته باشد.

مناطقی که دانشمندان توانسته اند با کمک کاوشگر Dawn نقشه برداری کنند نور مستقیمی از خورشید دریافت نمی کنند.

ناسا معتقد است که اگر دمای این مناطق زیر منهای ۲۴۰ درجه سانتیگراد باقی بماند آنگاه می توان آنها را مکانی مناسب برای یافتن آب یخ زده به شمار آورد.

اکنون برای نخستین بار است که چنین مناطق سایه نشین و بسیار سردی با دقت بالا شناسایی می شود.

در این بررسی حدود ۶۹۵ مایل مربع از مناطق تحت سایه سرس شناسایی شده است.

از گذشته های دور یک نظریه وجود داشته که بر اساس آن سیاره کوتوله سرس مقدار زیادی آب در سطح خود دارد. با تصور آب در این دنیای کوچک که در کمربند سیارکها بدور خورشید در گردش است، امید بر کشف حیات در آن وجود دارد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .