نقشه برداری ناسا از مناطق مملو از آب یخ زده «سرس»

دانشمندان ناسا از مناطقی از سیاره کوتوله «سرس» که تصور می شود حاوی آب یخ زده است، نقشه برداری کردند. نقشه برداری ناسا از مناطق مملو از آب یخ زده «سرس»

به گزارش خبرگزاری مهر، تمدید مأموریت کاوشگر Dawn برای کنکاش در سیاره کوتوله سرس برای دانشمندان علوم فضایی ارزش زیادی داشته است.

اکنون آنها توانسته اند با استفاده از داده های به دست آمده از این کاوشگر مناطق سایه داری را در سرس شناسایی کنند که در آنها آب یخ زده وجود دارد.

برخی مناطق سیاره کوتوله سرس به طور آشکاری در مناطق پوشیده از سایه واقع شده اند و دانشمندان از مدتها پیش به این باور رسیده بودند که این مناطق آنقدر سرد هستند که آب یخ زده را برای میلیاردها سال در خود نگاه دارند.

نوربرت شورگوفر از دانشمندان دانشگاه هاوایی که در این مطالعه حضور دارد می گوید: شرایط حاکم بر این سیاره کوتوله به گونه ای است که رسوبات آب یخ زده در آن جمع می شود. این سیاره کوتوله آنقدر جرم دارد که قابلیت حفظ مولکولهای آب را داشته باشد.

مناطقی که دانشمندان توانسته اند با کمک کاوشگر Dawn نقشه برداری کنند نور مستقیمی از خورشید دریافت نمی کنند.

ناسا معتقد است که اگر دمای این مناطق زیر منهای ۲۴۰ درجه سانتیگراد باقی بماند آنگاه می توان آنها را مکانی مناسب برای یافتن آب یخ زده به شمار آورد.

اکنون برای نخستین بار است که چنین مناطق سایه نشین و بسیار سردی با دقت بالا شناسایی می شود.

در این بررسی حدود ۶۹۵ مایل مربع از مناطق تحت سایه سرس شناسایی شده است.

از گذشته های دور یک نظریه وجود داشته که بر اساس آن سیاره کوتوله سرس مقدار زیادی آب در سطح خود دارد. با تصور آب در این دنیای کوچک که در کمربند سیارکها بدور خورشید در گردش است، امید بر کشف حیات در آن وجود دارد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.