چراغ سبز ناسا برای ادامه ماجراجویی «افق های نو»

کاوشگر «افق های نو» همچنان به ماجراجویی های خود در لبه منظومه شمسی ادامه خواهد داد؛ این خواسته خبرساز آژانس فضانوردی آمریکاست. چراغ سبز ناسا برای ادامه ماجراجویی «افق های نو»

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوشگر افق های نو که آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) تعلق دارد با رساندن خود به سیاره کوتوله پلوتو اطلاعات ارزشمندی درباره این جرم فضایی دور دست در اختیار دانشمندان قرار داده است. در واقع این کاوشگر با پرواز نزدیک از سطح پلوتو یکی از تاریخی ترین مأموریتهای ناسا را رقم زد.

البته مأموریت اصلی این کاوشگر در ماه جولای به پایان رسید تا همگان درباره سرنوشت آن منتظر اعلام نظر ناسا باشند.

افق های نو از کنار پلوتو عبور کرد و در مسیر MU۶۹ قرار گرفت. این جرم فضایی که حدود ۴۵ کیلومتر عرض دارد یکی از مهمترین اجرام فضایی در کمربند کوئیپر محسوب می شود.

دانشمندان MU۶۹ را کپسول زمانی متعلق به نخستین روزهای پیدایش منظومه شمسی می دانند. اما همه می دانستند که بدون مجوز رسمی ناسا، این بخش از مأموریت نهایتا یک سال دوام خواهد داشت.

حالا اما خبر می رسد که ناسا چراغ سبز لازم برای تمدید این مأموریت را ارایه کرده است.

اما تنها کاوشگرهای افق های نو ناسا نبوده که با تمدید مأموریت همراه بوده است. این آژانس فضانوردی مأموریت مدارگرد شناسایی کننده مریخ موسوم به MRO و کاوشگر MAVEN را نیز تمدید کرده است.

از آن گذشته دو مریخ «فرصت» و «کنجکاوی» نیز همچنان به کار خود ادامه خواهند داد.

حالا همه منتظر ادامه هنرنمایی کاوشگر افق های نو در آن سوی پلوتو هستند.

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.