چینی‌ها ساخت بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان را تمام کردند/به اندازه ۳۰ زمین فوتبال

مهندسان چینی کار ساخت بزرگ‌ترین رادیو تلسکوپ جهان را به پایان رساندند و با نصب آخرین صفحه در مرکز این تلسکوپ سرانجام موفق شدند بزرگ‌ترین تلسکوپ جهان را تکمیل کنند. چینی‌ها ساخت بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان را تمام کردند/به اندازه ۳۰ زمین فوتبال

تلسکوپ دیافراگم کروی مشهور به FAST دارای قطر ۵۰۰ متر بوده و از ۴۵۰۰ پنل مثلثی تشکیل شده است. ساخت این تلسکوپ که فضایی به مساحت ۳۰ زمین فوتبال را اشغال کرده پنج سال زمان برد. مقام‌های چین اعلام کرده‌اند که پس از طی آزمایش‌های لازم این تلسکوپ در سپتامبر سال ۲۰۱۶ فعالیت خود را برای رصد فضا شروع خواهد کرد.

این تلسکوپ در پین‌گانگ واقع در استان گویژوی چین قرار دارد و اگر بخواهید آن را دور بزنید نیاز به ۴۵ دقیقه راه رفتن دارید.
    رادیو تلسکوپ نوعی آنتن رادیویی است که در اخترشناسی رادیویی به منظور پیدا کردن و جمع آوری اطلاعات از ماهواره‌ها و کاوشگرهای فضایی و هر گونه منبع رادیویی در فضا استفاده می‌شود.

پیشاز اتمام پروژۀ بزرگ چین که بیش از ۱۸۱ میلیون دلار هزینه در برداشته است، ۹ هزار و ۱۱۰ ساکن دو شهرستان در استان گوئیژو تخلیه شدند و هر کدام ۱۲ هزار یوان (معادل حدود ۱۸۲۰ دلار) به عنوان غرامت دریافت کردند.

چینی‌ها ساخت بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان را تمام کردند/به اندازه ۳۰ زمین فوتبال

منبع:خبر آنلاین