چینی‌ها ساخت بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان را تمام کردند/به اندازه ۳۰ زمین فوتبال

مهندسان چینی کار ساخت بزرگ‌ترین رادیو تلسکوپ جهان را به پایان رساندند و با نصب آخرین صفحه در مرکز این تلسکوپ سرانجام موفق شدند بزرگ‌ترین تلسکوپ جهان را تکمیل کنند. چینی‌ها ساخت بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان را تمام کردند/به اندازه ۳۰ زمین فوتبال

تلسکوپ دیافراگم کروی مشهور به FAST دارای قطر ۵۰۰ متر بوده و از ۴۵۰۰ پنل مثلثی تشکیل شده است. ساخت این تلسکوپ که فضایی به مساحت ۳۰ زمین فوتبال را اشغال کرده پنج سال زمان برد. مقام‌های چین اعلام کرده‌اند که پس از طی آزمایش‌های لازم این تلسکوپ در سپتامبر سال ۲۰۱۶ فعالیت خود را برای رصد فضا شروع خواهد کرد.

این تلسکوپ در پین‌گانگ واقع در استان گویژوی چین قرار دارد و اگر بخواهید آن را دور بزنید نیاز به ۴۵ دقیقه راه رفتن دارید.
    رادیو تلسکوپ نوعی آنتن رادیویی است که در اخترشناسی رادیویی به منظور پیدا کردن و جمع آوری اطلاعات از ماهواره‌ها و کاوشگرهای فضایی و هر گونه منبع رادیویی در فضا استفاده می‌شود.

پیشاز اتمام پروژۀ بزرگ چین که بیش از ۱۸۱ میلیون دلار هزینه در برداشته است، ۹ هزار و ۱۱۰ ساکن دو شهرستان در استان گوئیژو تخلیه شدند و هر کدام ۱۲ هزار یوان (معادل حدود ۱۸۲۰ دلار) به عنوان غرامت دریافت کردند.

چینی‌ها ساخت بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان را تمام کردند/به اندازه ۳۰ زمین فوتبال

منبع:خبر آنلاین

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.