«جونو» وارد میدان مغناطیسی مشتری شد

کاوشگر «جونو» با ورود به میدان مغناطیسی مشتری رسما فاز ورود به مدار این سیاره را آغاز کرد. «جونو» وارد میدان مغناطیسی مشتری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوشگر جونو که به آژانس فضانوردی آمریکا تعلق دارد هم اکنون در بخشی از اتمسفر مشتری موسوم به «مگنتوسفر» قرار دارد. اینجا منطقه ای است که حرکات ذرات موجود در فضای اطراف مشتری توسط ساختارهای درونی این سیاره کنترل می شود.

اسکات بولتون دانشمند طراز اول مأموریت جونو گفت: ما از مرزهای مشتری عبور کرده و با سرعت به این سیاره نزدیک می شویم و در حال حاضر نیز مشغول جمع آوری داده های ارزشمندی هستیم.

کاوشگر جونو تا چند روز دیگر وارد مدار مشتری خواهد شد تا به مدت یک سال کار خود را در این سیاره آغاز کند. اندازه گیریهای دقیقی درباره اتمسفر مشتری و تهیه نقشه سه بعدی از آن از جمله مهمترین بخشهای این مأموریت به شمار می آید.

ناسا اعلام کرده که طی ساعتهای گذشته، سیستم های پیچیده و بسیار حساس ارزیاب در بدنه این کاوشگر موفق به شناسایی تغییراتی در ذرات و میدانهای مغناطیسی اطراف جونو شده اند و این درحالی بوده که این کاوشگر از محیطی متأثر از بادهای خورشیدی بین سیاره ای وارد میدان مغناطیسی مشتری می شده است.

کاوشگر جونو سفر خود به سوی مشتری را ۵ سال پیش آغاز کرد و در ماه ژانویه به فاصله حدود ۸۰۰ میلیون کیلومتری خورشید نیز رسید که در نوع خود یک رکورد محسوب می شود.

تلاش برای درک این موضوع که چه میزان آب در دل مشتری وجود دارد از دیگر برنامه های کاوشگر جونو در این مأموریت تاریخی خواهد بود.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.