سفینه «روزتا» روی شهاب سنگ فرود می آید

شمارش معکوس برای فرود آمدن سفینه فضایی «روزتا» بر روی شهاب سنگ آغاز شده است. سفینه «روزتا» روی شهاب سنگ فرود می آید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس محاسبات انجام گرفته، فضاپیمای «روزتا» آژانس فضایی اروپا بر روی یک شهاب سنگ فرود خواهد آمد.

سفینه «روزتا» که از اواخر سال ۲۰۱۴ میلادی در حال گردش به مدار یک شهاب سنگ است و بر اساس محاسبات صورت گرفته، در ۳۰ سپتامبر سال جاری میلادی بر روی آن فرود خواهد آمد که منجر به از کار افتادن کامل آن خواهد شد.

در واقع با این فرود، ماموریت «روزتا» با ۱۲ سالخدمت در آژانس فضایی اروپا به پایان خواهد رسید.

شهاب سنگی که سفینه فضایی «روزتا» در مدار آن قرار دارد، ۶۷P/Churyumov-Gerasimenko نام دارد که در حال دور شدن از خورشید و رفتن به سمت سیاره مشتری است.

این یعنی، انرژی خورشیدی برای به کار انداختن «روزتا» رو به اتمام خواهد بود و قرار گرفتن این سفینه فضایی در مدار شهاب سنگ۶۷P باعث شده که «روزتا» در فاصله ۵۲۵ میلیون مایلی خورشید قرار بگیرد تا انرژی لازم برای پویا نگه داشتن خود را نداشته باشد که در نهایت ۳۰ سپتامبر بر روی شهاب سنگ۶۷P فرود می آید.

در حال حاضر فضاپیما «روزتا» به عنوان نخستین سفینه فضایی که در سپتامبر سال ۲۰۱۴ میلادی موفق به قرار گرفتن در مدار یک شهاب سنگ شده است.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.