نقشه ۳ بعدی اتمسفر مشتری تهیه می شود

همه تصورات ما از مشتری ناشی از مشاهداتی است که با استفاده از تلسکوپهای زمینی صورت گرفته اما به زودی نقشه سه بعدی از اتمسفر این سیاره با تکیه بر مشاهدات کاوشگر «جونو» ترسیم خواهد شد. نقشه ۳ بعدی اتمسفر مشتری تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، به زودی کاوشگر جونو وارد مدار مشتری خواهد شد تا یکی از تاریخی ترین لحظات در علوم فضایی رقم بخورد.

این کاوشگر پس از ورود به مدار مشتری به تصویربرداری از آن و ارسال انبوهی از اطلاعات به زمین مشغول می شود. با این حال طی روزهای اخیر دانشمندانی که این مأموریت را دنبال می کنند بیکار ننشسته و با استفاده از تصاویر مادون قرمز تهیه شده از مشتری دریافته اند که این سیاره دارای اتمسفری بسیار فعال است.

ازآنجاکه یکی از مأموریتهای مهم کاوشگر جونو بررسی تغییرات مختلف در اتمسفر مشتری است، دانشمندان ناسا به دنبال نگاهی عمیق به رفتار اتمسفر این سیاره هستند.

بر اساس برنامه ریزیهایی که از قبل صورت گرفته و به محض ورود این کاوشگر به مدار مشتری، دانشمندان با استفاده از تصاویری که از این سیاره در اختیار دارند و همچنین داده های جدیدی که از جونو دریافت می کنند نقشه سه بعدی از اتمسفر مشتری را ترسیم خواهند کرد.

تهیه تصویری مادون قرمز از مشتری کمک زیادی به دانشمندان در آماده شدن برای رویارویی بی سابقه با این سیاره کرده است. برای این منظور دانشمندانی از رصدخانه جنوبی اروپا (ESO) از پیشرفته ترین فناوری های دیجیتالی به همراه تکنیک آنالوگی موسوم به «تصویربرداری شانسی» استفاده کرده اند. در این روش دانشمندان تصاویر متعددی را از یک زاویه معین تهیه می کنند.

ناسا کاوشگر جونو را با هزینه خیره کننده ۱.۱ میلیارد دلار به فضا فرستاده است.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .