ناسا تا ۲۰۲۱ با هابل تمدید کرد

ناسا قرارداد خود با تلسکوپ فضایی هابل را پنج سال دیگر تمدید کرد. ناسا تا ۲۰۲۱ با هابل تمدید کرد

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمودو، بنابر قرارداد صورت گرفتهاین تلسکوپ تا ۳۰ ژوئن سال۲۰۲۱ به کار خود ادامه خواهد داد.

هزینه‌های این چند سال در حدود ۴ میلیارد دلار آمریکا(۵.۳ میلیارد) بر آورد شده که این میزان در کل، جمع هزینه‌های این تلسکوپ را به ۲۰۰ میلیارد دلار آمریکا(۲۶۷.۴ میلیارد) خواهد رساند.

راه اندازی تلسکوپ فضایی جیمز وب نیز که سه برابر اندازه و قدرت هابل بوده، همچنین برای سال ۲۰۱۸ برنامه ریزی شده است.

این خبر به این معناست که هابل و وب هر دو طی یک دوره زمانی حداقل سه سالبا هم تداخل داشته و به طور همزمان کار می‌کنند و ممکن است که پنج سال دیگر به ماموریت هابل اضافه شود.

هابل یک تلسکوپ با سابقه درخشان بوده که پر رمز و رازترین تلسکوپ جهان محسوب می‌شود.

تلسکوپ فضایی هابل(Hubble Space Telescope) تلسکوپی است که در سال ۱۹۹۰ توسط شاتل دیسکاوری در مدار قرار گرفت. نام این تلسکوپ از نام کیهان‌شناسی به نام ادوین هابل گرفته شده است. اگرچه هابل اولین تلسکوپ فضایی نبود ولی یکی از بزرگترین و پرکاربردترینها به شمار میآید. هابل یک برنامه مشترک بین ناسا و سازمان فضایی اروپا است.