پرتاب همزمان ۲۰ ماهواره به فضا در هند

آژانس فضایی ملی هند اعلام کرد که این کشور با پرتاب همزمان ۲۰ ماهواره به فضا به رکورد جدیدی در تاریخ صنایع فضایی خود دست پیدا کرده است. پرتاب همزمان ۲۰ ماهواره به فضا در هند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سازمان تحقیقات فضایی هند (ایسرو) در بیانیه‌ای نوشت موشک ماهواره‌بر PSLV-C۳۴ را از مرکز فضایی «ساتیش داوان» واقع در جزیره «سریهاریکوتا» در ساحل شرقی هند به فضا پرتاب کرده است.

این ماهواره‌بر ۳۲۰ تنی از دومین سکوی پرتاب این مرکز به فضا پرتاب شد و جدیدترین ماهواره رصد زمین هند به نام ماهواره کارتوسَت-۲ را به همراه ۱۹ ماهواره‌ دیگر به مدار زمین منتقل کرد.

در بیانیه ایسرو آمده است: «وزن مجموع ۲۰ ماهواره سوار بر ماهواره‌بر هندی هزار و ۲۸۸ کیلوگرم بوده است».

رکورد پرتاب همزمان ماهواره با استفاده از یک موشک در اختیار روسیه است؛ این کشور توانست در سال ۲۰۱۴ با یک موشک ۳۷ ماهواره را در مدار زمین قرار دهد و ناسا نیر با پرتاب همزمان ۲۹ ماهواره در رده دوم قرار دارد.

هند که برای به دست آوردن سهم بیشتر در بازار پرتاب ماهواره به فضا با رقبای اصلی خود به شدت در رقابت است، به برنامه فضایی کم هزینه شهرت دارد.

این کشور ماه گذشته با هزینه‌ای به ارزش تنها ۱۴ میلیون دلار اولین فضاپیمای کوچک خود را به فضا پرتاب کرد.

هند در سال ۲۰۱۳ نیز اولین پرتاب یا راکت بدون سرنشین خود را با هزینه ۷۳ میلیون دلار در مدار مریخ قرار داد؛ این رقم در مقایسه با بودجه ۶۷۱ میلیون دلاری ناسا در پروژه کاوشگر «ماون» بسیار ناچیز است.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.