کشف سیاره ای مشابه کره زمین

ناسا سیاره ای موسوم به «کپلر- ۴۵۲ بی» کشف کرده است که تا حد زیادی به کره زمین شباهت دارد. کشف سیاره ای مشابه کره زمین

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز،سازمان فضایی آمریکا، سیاره ای شبیه به کره زمین کشف کرده است.

سازمان فضایی آمریکا (ناسا)، سیاره ای موسوم به «کپلر- ۴۵۲ بی» کشف کرده است که تا حد زیادی به کره زمین شباهت دارد. «طارق مالک» مدیر مسئول پایگاه اینترنتی «اسپیس دات کام» می گوید:«در مأموریت کپلر ناسا، بیشترین تمرکز روی یافتن سیاره ای مشابه کره زمین بود.

اکنون دانشمندان ناسا می گویند سیاره ای یافته اند که به لحاظ گردش اطراف ستاره مرکزی، تقریباً به زمین در منظومه ما شباهت دارد. این سیاره که به «زمین ۲» Earth ۲ شهرت دارد حدود شصت درصد بزرگتر از کره زمین است و ستاره آن از خورشید، درخشان تر است.

فاصله این سیاره از ستاره مرکزی خود، در مقایسه با فاصله زمین از خورشید، اندکی بیشتر است. با وجود این، هر سالِ این سیاره فقط دو هفته طولانی تر از سال های روی کره زمین است. جاذبه در سیاره زمین۲ نیز بیشتر و تقریباً دو برابر جاذبه کره خاکی ما است. احتمالاً در این سیاره جدید، آتشفشان هایی نیز وجود دارد».

طارق مالک در پاسخ به سؤالی درباره احتمال وجود نشانه های حیات در این سیاره گفت:« در اطراف هر سیاره ای، محدوده ای به نام گلدی لاکس Goldilocks Zone وجود دارد که در این فاصله امکان وجود آب به شکل مایع، مانند آنچه در اقیانوس های کره زمین دیده می شود، وجود دارد.

بنابراین، جستجو برای یافتن آب مایع، یکی از معیارهای کارشناسان ناسا و دیگر دانشمندان برای کشف حیات بوده است. سیاره «کپلر- ۴۵۲ بی» در منطقه گلدی لاکس قرار دارد و به نظر می رسد که در سطح آن بتوان صخره و آب پیدا کرد».

طارق مالک افزود: فعلاً آنچه درباره سیاره جدید می گوییم در حد گمانه زنی است، زیرا برای مشاهده این سیاره به تلسکوپ های فوق العاده قدرتمند نیاز است. البته در مأموریت های آینده از چند تلسکوپ قدرتمند برای تهیه عکس های اولیه از خود سیاره استفاده خواهد شد. این سیاره، هزار و چهارصد سال نوری با زمین فاصله دارد، بنابراین به فرض اینکه همین الان با سرعت نور از زمین خارج شویم، حدوداً در سال ۳۴۱۵ میلادی به آن خواهیم رسید!

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .