کشف سیاره ای مشابه کره زمین

ناسا سیاره ای موسوم به «کپلر- ۴۵۲ بی» کشف کرده است که تا حد زیادی به کره زمین شباهت دارد. کشف سیاره ای مشابه کره زمین

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز،سازمان فضایی آمریکا، سیاره ای شبیه به کره زمین کشف کرده است.

سازمان فضایی آمریکا (ناسا)، سیاره ای موسوم به «کپلر- ۴۵۲ بی» کشف کرده است که تا حد زیادی به کره زمین شباهت دارد. «طارق مالک» مدیر مسئول پایگاه اینترنتی «اسپیس دات کام» می گوید:«در مأموریت کپلر ناسا، بیشترین تمرکز روی یافتن سیاره ای مشابه کره زمین بود.

اکنون دانشمندان ناسا می گویند سیاره ای یافته اند که به لحاظ گردش اطراف ستاره مرکزی، تقریباً به زمین در منظومه ما شباهت دارد. این سیاره که به «زمین ۲» Earth ۲ شهرت دارد حدود شصت درصد بزرگتر از کره زمین است و ستاره آن از خورشید، درخشان تر است.

فاصله این سیاره از ستاره مرکزی خود، در مقایسه با فاصله زمین از خورشید، اندکی بیشتر است. با وجود این، هر سالِ این سیاره فقط دو هفته طولانی تر از سال های روی کره زمین است. جاذبه در سیاره زمین۲ نیز بیشتر و تقریباً دو برابر جاذبه کره خاکی ما است. احتمالاً در این سیاره جدید، آتشفشان هایی نیز وجود دارد».

طارق مالک در پاسخ به سؤالی درباره احتمال وجود نشانه های حیات در این سیاره گفت:« در اطراف هر سیاره ای، محدوده ای به نام گلدی لاکس Goldilocks Zone وجود دارد که در این فاصله امکان وجود آب به شکل مایع، مانند آنچه در اقیانوس های کره زمین دیده می شود، وجود دارد.

بنابراین، جستجو برای یافتن آب مایع، یکی از معیارهای کارشناسان ناسا و دیگر دانشمندان برای کشف حیات بوده است. سیاره «کپلر- ۴۵۲ بی» در منطقه گلدی لاکس قرار دارد و به نظر می رسد که در سطح آن بتوان صخره و آب پیدا کرد».

طارق مالک افزود: فعلاً آنچه درباره سیاره جدید می گوییم در حد گمانه زنی است، زیرا برای مشاهده این سیاره به تلسکوپ های فوق العاده قدرتمند نیاز است. البته در مأموریت های آینده از چند تلسکوپ قدرتمند برای تهیه عکس های اولیه از خود سیاره استفاده خواهد شد. این سیاره، هزار و چهارصد سال نوری با زمین فاصله دارد، بنابراین به فرض اینکه همین الان با سرعت نور از زمین خارج شویم، حدوداً در سال ۳۴۱۵ میلادی به آن خواهیم رسید!

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.