عکس روز: حلقه شکسته زحل

کاوشگر کاسینی ناسا موفق به ثبت تصویری از جرمی ناشناخته شده‌است که خارجی‌ترین حلقه سیاره زحل را به آشوب کشانده و شکستگی در آن ایجاد کرده‌است. عکس روز: حلقه شکسته زحل

براساس گزارش نشنال جئوگرافیک، این شکستگی در حلقه خارجی زحل،‌مشهور به حلقه F ایجاد شده‌است. دانشمندان احتمال می‌دهند این شکست ناشی از فواره بزرگی باشد که از سطح قمر پرومتئوس به بیرون فوران کرده‌است.

عکس روز: حلقه شکسته زحل

پرومتئوس یا پرومته یکی از اقمار کوچک زحل است که اولین بار در سال ۱۹۸۰ توسط کاوشگر ویه‌جر ۱ رصد شد و این کاوشگر توانست تصویر این قمر سیب‌زمینی‌شکل را ثبت کند.

منبع:همشهری آنلاین