روسیه یک ماهواره آمریکایی به فضا پرتاب کرد

روسیه یک ماهواره ارتباطی آمریکایی را به فضا پرتاب کرد و این ماهواره در مدار مورد نظر پیرامون کره زمین قرار گرفت. روسیه یک ماهواره آمریکایی به فضا پرتاب کرد

به گزارش ایرنا، آژانس فضایی فدرال روسیه روز جمعه اعلام کرد: ماهواره ارتباطی «اینتلسات ۳۱» با یک فروند موشک ماهواره بر «پروتون-ام» از پایگاه فضایی بایکانور روسیه در قزاقستان به فضا پرتاب شد.

ماهواره «اینتلسات ۳۱» دارای شش تن وزن است و شرکت آمریکایی «اسپیس سیستمز لورال» آن را ساخته است.

این ماهواره برای ارائه خدمات ارتباطاتی و پخش برنامه های تلویزیونی در آمریکای لاتین در نظر گرفته شده است.

روسیه از امکانات گسترده فضایی خود علاوه بر رفع نیازهای داخلی، برای ارائه خدمات فضایی به کشورهای دیگر استفاده می کند.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.