سامانه ناوبری و ماهواره‌های اطلاعاتی آمریکا در تیررس موشک‌های ماهواره زن روسیه

روسیه در گامی تازه در زمینه توسعه جنگ افزاری که قادر باشد سامانه‌های ناوبری، مخابراتی و ماهواره‌های اطلاعاتی آمریکا را نابود کند، با موفقیت یک موشک ماهواره زن جدید آزمایش کرد. سامانه ناوبری و ماهواره‌های اطلاعاتی آمریکا در تیررس موشک‌های ماهواره زن روسیه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقام‌های وزارت دفاع آمریکا اعلام کردند که روسیه به تازگی موشک ماهواره زن خود را با موفقیت آزمایش کرده است.

به نوشته وبگاه «واشنگتن فری‌بیکن» موشک «نودال» از مرکز موشکی «پلستک» در ۵۰۰ مایلی شمال مسکو، پایتخت روسیه شلیک شد. این موشک از سوی ماهواره‌های جاسوسی آمریکا رصد شده و عنوان شده که پرتاب آن با موفقیت همراه بوده است.

بر اساس این گزارش، این پرتاب به نشانه موفقیت بزرگ دیگر برای مسکو و تلاش‌هایش در زمینه توسعه جنگ افزاری است که قادر باشد سامانه‌های ناوبری، مخابراتی و ماهواره‌های اطلاعاتی آمریکا را نابود کند.

البته اطلاعات چندانی از این شلیک موفقیت آمیز در دسترس نیست و مشخص نیست که موشک نودال علیه یک ماهواره شلیک شده یا در مسیر زیر مداری بدون برخورد با هدف پرتاب شده است.

نمایی از موشک ماهواره زن روسیه

این اقدام دومین مورد در نوع خود و به دنبال پرتاب ۱۸ نوامبر روسیه بود که نشان می‌دهد این کشور در حال پیشرفت در زمینه ساخت سلاح ضد ماهواره است. روسیه در دوره ریاست جمهوری «ولادیمیر پوتین» مبادرت به نوین سازی کامل زرادخانه راهبردی و توسعه و بهبود جنگ افزارهای جدید چون موشک‌های ماهواره زن برآمده است.

سامانه ناوبری و ماهواره‌های اطلاعاتی آمریکا در تیررس موشک‌های ماهواره زن روسیه

«سر لشگر دیوید . جی . باک» فرمانده  بخش فضایی آمریکا در جلسه استماع سنا در ماه مارس گفته بود که روسیه در حال توسعه سلاح‌های فضایی است .

این فرمانده آمریکایی گفت: «روسیه از وابستگی آمریکا در فضا را به خود به عنوان یک نقطه آسیب پذیر بهره برداری می‌کند. آن‌ها در حال اقداماتی جهت تقویت قابلیت‌های ضد حمله فضایی هستند.»

ژنرال «جان هایتن» فرمانده بخش هوا فضای آمریکا نیز در این زمینه گفت: «هم روسیه و هم چین در حال ساخت سلاح‌های فضایی هستند. آن‌ها در حال توسعه قابلیت‌هایی هستند که ما را نگران می‌کند.»

وبگاه آمریکایی در ادامه نوشت: برنامه موشک ماهواره زن نودال باید وابسته به برنامه‌های جدید موشکی برد بلند و رهگیر باشد . همچنین در گزارش آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا که در فوریه ۲۰۱۵ به کنگره ارائه شد با هشدار آمده است، دکترین نظامی روسیه تاکید بر دفاع فضایی به عنوان جز حیاتی دفاع ملی‌اش دارد. رهبران روسیه آشکارا اظهار می‌کنند که نیروهای مسلح روسیه مجهز به جنگ افزارهای ضد ماهواره هستند و تحقیقاتی ضد ماهواره‌ای انجام می‌دهند .

در انتهای این گزارش، با اشاره به اقدام‌های چین در این زمینه آمده است: چین نیز در حال توسعه موشک‌های ماهواره زن برآمده و در سال ۲۰۰۷ یک آزمایش انجام داد و ماهواره هواشناسی را نابود کرد که در نتیجه آن ده‌ها هزار قطعه خطرناک از ماهواره نابود شده در مدار زمین پخش شدند.

روزنامه روسی  «روسیسکا گازتا» نیز چندی قبل  نوشته بود که سامانه ضد موشکی  روسیه، به طور مستقیم با سامانه های هشدار حملات موشکی و مراقبت فضایی در تماس است و هماهنگ با آن عمل می کند.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.