فضانوردان برای نخستین بار به اتاقک بادشونده ناسا وارد شدند

یک هفته پس از راه‌اندازی ماژول فضایی 'بیم' در ایستگاه فضایی بین‌المللی ISS، فضانوردان برای نخستین بار وارد این اتاقک بادشونده شدند. فضانوردان برای نخستین بار به اتاقک بادشونده ناسا وارد شدند

به گزارش گروه علمی ایرنا از دویچه وله ، محفظه‌ بادشونده‌ 'بیم' در ایستگاه فضایی بین‌المللی به حس‌گرهایی مجهز است که حرارت خورشید و تغییرات شدید دمایی در فضا را اندازه می‌گیرد. این داده‌ها برای تنظیم ماموریت‌های آتی فضانوردان از اهمیت زیادی برخوردار است.

یک هفته پس از راه‌اندازی ماژول فضایی 'بیم' در ایستگاه فضایی بین‌المللی ISS، جفری ویلیامز فضانورد آمریکایی و اولگ کریپوچکا همتای روسی او برای نخستین بار وارد این اتاقک بادشونده شدند.

ویلیامز روز ۲۹ ماه مه، هفت ساعت برای بادکردن این محفظه‌ی فضایی که ۴ متر درازا و ۳/۲ متر قطر دارد، وقت صرف کرد.قرار است این ماژول در آینده به عنوان مکان سکونت روی ماه یا مریخ بکار رود. ویژگی این ماژول بادشونده در این است که هنگام حمل و نقل به ISS، فضای زیادی را اشغال نمی‌کند.

** ماموریت فضانوردان
    اولگ کریپوچکا و جفری ویلیامز پس از ورود به محفظه‌ بادشونده، مشغول اندازه‌گیری فشار هوا و گردآوری داده‌های مربوط به تغییرات آن شدند. قرار است در هفته‌ آینده نیز وضعیت درون اتاقک بادشونده و تجهیزات داخل آن دوباره مورد آزمایش قرار گیرد.

'بیم' به حس‌گرهایی مجهز است که حرارت خورشید و تغییرات شدید دمایی در فضا را اندازه می‌گیرد. این داده‌ها برای تنظیم ماموریت‌های آتی فضانوردان از اهمیت زیادی برخوردار است.

قرار است در آینده مقاومت 'بیم' در برابر زباله‌های سرگردان فضایی نیز مورد آزمایش قرار گیرد.این پژوهش‌ها قرار است به دفعات و در ظرف ۲ سال انجام شوند.

'بیم' ساخت یک شرکت خصوصی آمریکایی است و سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا برای تهیه‌ی آن ۱۸ میلیون دلار هزینه کرده است.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.