پرتاب نخستین ماهواره ارتباطات کوانتومی جهان توسط چین

آکادمی علوم چین از آمادگی کامل این کشور برای پرتاب نخستین ماهواره تجربی ارتباطات کوانتومی در ماه آینده خبر داد. پرتاب نخستین ماهواره ارتباطات کوانتومی جهان توسط چین

به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از شینهووا، به گفته پان جیان‌وی، استاد دانشگاه علم و فناوری چین، این نخستین ارتباط کوانتومی از طریق یک ماهواره در جهان خواهد بود.

ارتباطات کوانتومی دارای امنیت بسیار بالا به شکل یک فوتون کوانتومی است که نه قابل جدا شدن و نه قابل تکثیر است. از این رو، استراق‌ سمع، رهگیری و ایجاد شکاف در اطلاعاتی که از طریق آن منتقل می‌شود، غیرممکن است. دانشمندان امیدوارند که این فناوری بتواند از چین در برابر مسائل سایبری آینده محافظت کند.

ساخت این ماهواره کوانتومی توسط دانشمندان چینی پنج سال بطول انجامید. این ماهواره در ماه ژوئن به مرکز پرتاب ماهواره ژیوکووان منتقل خواهد شد تا برای پرتاب در ماه ژوئیه آماده شود.

چین پس از پرتاب این ماهواره، تنها کشوری خواهد بود که اطلاعات رمزگذاری شده غیرقابل هک را از فضا ارسال خواهد کرد.

دانشمندان اکنون تنظیمات نهایی را بر روی این ماهواره انجام می‌دهند که کارشناسان، آن را انقلابی در صنعت ارتباطات خوانده‌اند.

چین قصد دارد ماهواره کوانتومی خود را تا سال ۲۰۳۰ برای پوشش‌دهی کل سیاره به فضا بفرستد. این کشور همچنین بر روی زمین نیز در حال ساخت شبکه اشتراک‌گذاری اطلاعات کوانتومی خود برای استفاده در دفاع و امنیت ملی است. در آینده این شبکه زمینی به سیستم ماهواره کوانتومی متصل خواهد شد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .