چینی‌ها به قسمت‌های پنهان ماه سفر می‌کنند

چین قصد دارد تا اواخر سال آینده برای اولین بار از قطب شمال و جنوب ماه بازدید کرده و با جمع آوری نمونه به زمین بازگردد. چینی‌ها به قسمت‌های پنهان ماه سفر می‌کنند

به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از سازمان مدیریت علم، فناوری و صنعت دفاع ملی چین، این ابر کاوشگر قدرتمند آسیایی که Chang'e ۵ نام دارد برای افزایش توسعه صنعت هوافضای این کشور به این ماموریت خواهد رفت.

پیش از این چین ماهواره Chang'e ۱ را در سال ۲۰۰۷ به مدار ماه و به دنبال آن یک کاوشگر را در سال ۲۰۱۳ برای کاوش در سطح ماه فرستاده بود. اما این پروژه که به تازگی رونمایی شده اولین ماموریت به سمت قسمتهای پنهان ماه است.

چین پس از روسیه و آمریکا اولین کشوری بود که در سال ۲۰۰۳ توانست انسان را به فضا بفرستد.

پکن همچنین به تازگی از برنامه ای برای راه اندازی یک مریخ نورد در سال ۲۰۲۰ پرده برداری کرده است.