پف کردن ذرت در فضا/ ایستگاه فضایی بین المللی بزرگتر شد

اتاق جدید ایستگاه فضایی بین المللی با موفقیت باد شد تا بدین ترتیب این آزمایشگاه فضایی با ظاهری پیچیده تر از قبل به دور زمین بچرخد. پف کردن ذرت در فضا/ ایستگاه فضایی بین المللی بزرگتر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) اعلام کرده که مدل جدید انعطاف پذیر BEAM پس از یک بار ناکامی در باد شدن، حالا به اندازه ای که از قبل مد نظر دانشمندان بوده رسیده و از این پس به عنوان فضایی جدید برای ساکنان ایستگاه فضایی بین المللی قابل استفاده خواهد بود.

پایگاه خبری Space در توصیف این اتاق جدید از عنوان ذرتی استفاده کرده که حالا به اندازه کافی پف کرده است!

جف ویلیامز از فضانورد ناسا در ایستگاه فضایی بین المللی بیش از ۷ ساعت مشغول بادکردن این اتاق جدید بود. او این کار را با کنترل دقیق دستگاهی انجام داد که جریان هوا را به داخل BEAM هدایت می کرد. این مدل جدید توسط شرکتBigelow Aerospace طراحی و ساخته شده است.

ویلیامز در توضیح لحظاتی که مشغول کنترل فرآیند بادشدن این اتاق جدید بوده می گوید: صداهای عجیبی به گوش می رسید، صداهایی که تداعی کننده پف کردن دانه های ذرت بود. البته کنترل کننده های زمینی در هوستون آمریکا اعلام کردند که این صداها طبیعی بوده و نشان از موفقیت فرآیند بادشدن دارد.

پس از پایان این مرحله حساس نوبت به هم فشارسازی هوای داخل این اتاق با سایر نقاط ایستگاه فضایی بین المللی رسید تا بدین ترتیب فضانوردان بتوانند بدون هیچ مشکلی از آن استفاده کنند.

باد شدن این اتاق درحالی انجام شد که پیشتر ناسا در این امر ناکام بود. فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی در روز پنجشنبه و بر اساس برنامه ریزیهای از پیش صورت گرفته اقدام به بادکردن این اتاق کردند اما با توجه به اینکه سرعت متورم شدن اتاق با محاسبات از پیش انجام شده همخوانی نداشت ادامه کار به روزهای بعد موکول شد.

این اتاق جدید ۴ متر طول و ۳.۲ متر عرض دارد حال آنکه در زمان پرتاب به فضا در حالت فشرده ای قرار داشت که ۲.۱ در ۲.۴ متر ابعاد داشت.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.