کشف شواهدی از علائم حیات در یک ستاره دنباله دار

کاوشگر اروپایی روزتا موفق شد شواهدی را دال بر وجود مولفه های زیرساخت حیات در یک ستاره دنباله دار کشف کند. کشف شواهدی از علائم حیات در یک ستاره دنباله دار

به گزارش گروه علمی ایرنا از ایندیپندنت، روزتا علائمی واضحی از آمینو اسید گلیسین -یک ترکیب اصلی از پروتیین ها- و فسفر معدنی که به ساخت دی.ان.ای کمک می کند، پیدا کرده است.

دانشمندان از این کشف هیجان زده شده اند زیرا موید این تئوری است که ستاره های دنباله دار، مواد خام حیات در سیارات را تامین می کنند.

روزتا اوت ۲۰۱۴ بعد از یک سفر چهار میلیارد مایلی از فضا که ۱۰ سال به طول انجامید، به ستاره دنباله دار ۶۷P/Churyumov-Gerasimenko رسید.

ماموریت روزتا از زمانی در سرفصل خبرها قرار گرفت که یک کاوشگر انگلیسی به نام 'فیله' که توسط این فضاپیما حمل می شد، در نوامبر ۲۰۱۴ بر سطح این ستاره دنبال دار فرود آمد. این اولین بار یود که یک شیء انسان ساز فرود کنترل شده ای روی هسته یک ستاره دنباله دار انجام داد.

فیله شماری از ترکیبات ارگانیک را در مواد سطح این ستاره دنباله دار کشف کرد اما مهمترین کشف این کاوشگر آمینو اسید بود.

گلیسین کوچکترین اسید آمینه از ۲۰ اسید آمینه (موجود) است که 'الفبای' پروتیین را تشکیل می دهد. آنها در زنجیره هایی بهم ارتباط می یابد و پروتیین ها را تشکیل می دهند که مولکول هایی بزرگ و مهم برای ساختار و عملکرد سلول های زنده هستند.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.