بازیابی راکت «فالکون ۹» سه تایی شد !

به نظر می رسد اسپیس ایکس راه فرونشاندن راکت را یاد گرفته است. این شرکت برای سومین بار پیاپی موفق به انجام این پروژه هیجان انگیز شد. بازیابی راکت «فالکون ۹» سه تایی شد !

به گزارش خبرگزاری مهر، روز گذشته راکت به روزشده فالکون ۹ متعلق به شرکت اسپیس ایکس با موفقیت بر روی سکوی شناور روباتیکی مستقر در اقیانوس فرود آمد تا دانشمندان و مهندسان این شرکت سومین فرود پیاپی راکت بر روی این سکو را جشن بگیرند.

نکته مهمی که درباره بازیابی اخیر راکت فالکون ۹ باید به آن اشاره کرد فرود بسیار نرم و دقیق آن است.

این راکت پس از پرتاب ماهواره اربتاطاتی Thaicom ۸ تایلند و قرار دادن آن در مدار مشخص شده زمین راهی زمین شد تا فرود موفقیت آمیز دیگری را تجربه کند.

تا چند ماه پیش خوشبین ترین حامیان اسپیس ایکس هم تصور نمی کردند که بازیابی راکت فالکون ۹ آن هم برای سه مرتبه متوالی محقق شود اما حالا و تنها طی چند هفته شاهد وقوع چنین رویدادی بوده ایم.

راکت دو مرحله ای فالکون ۹ تنها ۲.۵ دقیقه پس از پرتاب و رسیدن به ارتفاع مشخص از بخش اصلی جدا شده و درحالی که آن بخش ماهواره تایلندی را به مدار مشخص هدایت می کرد بخش اول راهی زمین شد تا پس از روشن شدن موتورهای مخصوص فرودی نرم بر روی سکوی شناور روباتیکی داشته باشد.

از لحظه پرتاب تا فرود راکت کمتر از ۹ دقیقه به طول انجامید. سکوی شناوری که این راکت بر روی آن فرود آمد در فاصله ۶۸۰ کیلومتری از ساحل فلوریدا قرار داشت.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.