پرتاب اولین موشک با موتور چاپ سه‌بعدی

اخیرا دانشجویان دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیگو (UCSD) موشکی با موتور چاپ سه‌بعدی به فضا پرتاب کرده‌اند. بر اساس گزارشات اعلام شده این اولین موشک با موتور چاپ سه‌بعدی پرتاب شده به فضا توسط دانشجویان است. پرتاب اولین موشک با موتور چاپ سه‌بعدی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان و به نقل از ساینس ریپورت، دانشجویان دانشکده مهندسی UCSD که گروه دانشجویان اکتشافات و توسعه فضایی هستند موتور فلزی موشک را با استفاده از فناوری‌های پیشین ناسا طراحی کردند و این موتور را مورد آزمون قرار دادند.

گزارش موفقیت آزمون موتور فلزی با چاپ سه‌بعدی و سوخت مایع توسط دانشجویان و خارج از ناسا اعلام شد. البته این آزمون و کمک به ساخت سه‌بعدی این موتور توسط مرکز فضایی مارشال انجام شده است.

دانشجویان سهم بسزایی در طراحی صفحه انژکتوری داشتند که از مهم‌ترین بخش‌ها در موتورهای انژکتوری در قسمت سوخت محسوب می‌شود. این موشک قادر است ماهواره‌هایی با وزن کمتر از ۱.۳۳ کیلوگرم را با خود حمل کند.

این موشک ۱۷.۷ سانتی‌متر بلندی و ۴.۵ کیلوگرم وزن دارد. سوخت آن اکسیژن مایع و نفت سفید است که برای پرتاب حدود ۹۰.۷ کیلوگرم استفاده می‌شود.این موشک از کروم کبالت ساخته شده و پوشش خنک کننده آن در دهانه موتور نگهداری می‌شود.

چاپ این موتور با فناوری DMLS ساخته شده است. چاپ لیزری سه بعدی سودمند، سریع‌تر بوده واجازه طراحی با جزئیات بیشتر برای قطعات مجزا با مقاومت کششی بیشتر از ریخته‌گری را می‌دهد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .