پرتاب اولین موشک با موتور چاپ سه‌بعدی

اخیرا دانشجویان دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیگو (UCSD) موشکی با موتور چاپ سه‌بعدی به فضا پرتاب کرده‌اند. بر اساس گزارشات اعلام شده این اولین موشک با موتور چاپ سه‌بعدی پرتاب شده به فضا توسط دانشجویان است. پرتاب اولین موشک با موتور چاپ سه‌بعدی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان و به نقل از ساینس ریپورت، دانشجویان دانشکده مهندسی UCSD که گروه دانشجویان اکتشافات و توسعه فضایی هستند موتور فلزی موشک را با استفاده از فناوری‌های پیشین ناسا طراحی کردند و این موتور را مورد آزمون قرار دادند.

گزارش موفقیت آزمون موتور فلزی با چاپ سه‌بعدی و سوخت مایع توسط دانشجویان و خارج از ناسا اعلام شد. البته این آزمون و کمک به ساخت سه‌بعدی این موتور توسط مرکز فضایی مارشال انجام شده است.

دانشجویان سهم بسزایی در طراحی صفحه انژکتوری داشتند که از مهم‌ترین بخش‌ها در موتورهای انژکتوری در قسمت سوخت محسوب می‌شود. این موشک قادر است ماهواره‌هایی با وزن کمتر از ۱.۳۳ کیلوگرم را با خود حمل کند.

این موشک ۱۷.۷ سانتی‌متر بلندی و ۴.۵ کیلوگرم وزن دارد. سوخت آن اکسیژن مایع و نفت سفید است که برای پرتاب حدود ۹۰.۷ کیلوگرم استفاده می‌شود.این موشک از کروم کبالت ساخته شده و پوشش خنک کننده آن در دهانه موتور نگهداری می‌شود.

چاپ این موتور با فناوری DMLS ساخته شده است. چاپ لیزری سه بعدی سودمند، سریع‌تر بوده واجازه طراحی با جزئیات بیشتر برای قطعات مجزا با مقاومت کششی بیشتر از ریخته‌گری را می‌دهد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.