احتمال قابل سکونت بودن سیاره ای شبیه زمین در فاصله ۱۲۰۰ سال نوری

شبیه سازی های جدید رایانه ای از انواع احتمالی اتمسفر در سیاره کپلر ۶۲f، نشان می دهد که این سیاره می تواند قابل سکونت باشد. احتمال قابل سکونت بودن سیاره ای شبیه زمین در فاصله ۱۲۰۰ سال نوری

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه ایندیپندنت، دانشمندان می گویند: یک سیاره شبیه زمین در فاصله هزار و ۲۰۰ سال نوری که به دور یک ستاره می چرخد، می تواند شرایط مناسب برای حیات داشته باشد.

سیاره کپلر ۶۲f حدود ۴۰ درصد بزرگتر از زمین است و احتمالا اقیانوس هایی در سطح خود دارد.

این سیاره از مجموعه پنج سیاره ای است که به دور ستاره ای کوچکتر و سردتر از خورشید می چرخند که سال ۲۰۱۳ توسط تلسکوپ فضایی کپلر سازمان فضایی آمریکا (ناسا) کشف شد.

دکتر آماوا شیلد از دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس گفت: ما ترکیبات جوی متعددی را در این سیاره کشف کردیم که می تواند گرمای لازم را برای موجود بودن آب مایع روی سطح آن تامین کند و در نتیجه امکان حیات فراهم شود.

محققان نشان دادند که به دلیل فاصله کپلر ۶۲f از ستاره میزبان آن، یخ نزدن آب سطحی این سیاره مستلزم اثر گلخانه ای یک اتمسفر ضخیم غنی از دی اکسید کربن است.

بیش از دو هزار و ۳۰۰ سیاره فراخورشیدی در خارج از منظومه شمسی شناسایی شده اند و چند هزار سیاره دیگر نیز وجود دارند که هنوز تایید نشده اند.

اما تنها ۲۰ سیاره هستند که به طور مشخص در مدار 'منطقه قابل سکونت' از ستاره های خود قرار دارند. 'منطقه قابل سکونت' به منطقه باریکی در فاصله مناسبی از ستاره اطلاق می شود که امکان وجود آب مایع روی سطح سیاره را ممکن می کند.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.