حل معمای اکسیژن در زمین از روی قدیمی ترین شهاب سنگها

قدیمی ترین شهاب سنگهای کشف شده در زمین، رازهای تازه ای درباره این سیاره برملا می کنند. حل معمای اکسیژن در زمین از روی قدیمی ترین شهاب سنگها

به گزارش خبرگزاری مهر، به تازگی در غرب استرالیا ۶۰ قطعه شهاب سنگ با قدمت ۲.۷ میلیارد سال کشف شده که حالا دانشمندان از آنها برای بررسی وضعیت اکسیژن در زمین طی میلیاردها سال گذشته استفاده می کنند.

تازه ترین بررسی هایی که در این زمینه صورت گرفته نشان می دهد بخش فوقانی اتمسفر زمین بسیار پیشتر از تصورات قبلی ما دارای اکسیژن بوده است. این اطمینان خاطر از روی اکسید آهن کشف شده در این شهاب سنگها حاصل شده است.

متیو گنجی از کالج سطنتی لندن می گوید: از اینکه توانسته ایم چنین سنگهای فضایی کشف کنیم بسیار هیجان زده هستیم اما مهمتر این است که در دل خود اکسید آهن دارند. حقیقتا جای بسی شگفتی دارد که در دل این ریزشهاب سنگها نشانه هایی از اکسیژن وجود دارد.

اندرو تامکینز از دانشگاه موناش استرالیا نیز مهمترین بخش این کشف تاریخی را وجود اکسیژن در آنها می داند.

این درحالی است که زمین شناسان تصور می کردند تا پیش از ۲.۳ تا ۲.۴ میلیارد سال پیش، اثری از اکسیژن در اتمسفر زمین نبوده است اما حالا مشخص شده که حداقل در ۲.۷ میلیارد سال پیش چنین چیزی در اتمسفر سیاره مادر وجود داشته است.

اکنون دانشمندان تلاش می کنند تا با سفر به گوشه و کنار دنیا، شهاب سنگهای دیگری را هم پیدا کنند که از روی آنها بتوان پی به تاریخچه روشنتری از زمین برد. آنها به دنبال بررسی این موضوع هستند که اتمسفر زمین چگونه در گذر زمان تغییر کرده است و البته اینکه نخستین بار اکسیژن چگونه در آن پدیدار شد.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.