حل معمای اکسیژن در زمین از روی قدیمی ترین شهاب سنگها

قدیمی ترین شهاب سنگهای کشف شده در زمین، رازهای تازه ای درباره این سیاره برملا می کنند. حل معمای اکسیژن در زمین از روی قدیمی ترین شهاب سنگها

به گزارش خبرگزاری مهر، به تازگی در غرب استرالیا ۶۰ قطعه شهاب سنگ با قدمت ۲.۷ میلیارد سال کشف شده که حالا دانشمندان از آنها برای بررسی وضعیت اکسیژن در زمین طی میلیاردها سال گذشته استفاده می کنند.

تازه ترین بررسی هایی که در این زمینه صورت گرفته نشان می دهد بخش فوقانی اتمسفر زمین بسیار پیشتر از تصورات قبلی ما دارای اکسیژن بوده است. این اطمینان خاطر از روی اکسید آهن کشف شده در این شهاب سنگها حاصل شده است.

متیو گنجی از کالج سطنتی لندن می گوید: از اینکه توانسته ایم چنین سنگهای فضایی کشف کنیم بسیار هیجان زده هستیم اما مهمتر این است که در دل خود اکسید آهن دارند. حقیقتا جای بسی شگفتی دارد که در دل این ریزشهاب سنگها نشانه هایی از اکسیژن وجود دارد.

اندرو تامکینز از دانشگاه موناش استرالیا نیز مهمترین بخش این کشف تاریخی را وجود اکسیژن در آنها می داند.

این درحالی است که زمین شناسان تصور می کردند تا پیش از ۲.۳ تا ۲.۴ میلیارد سال پیش، اثری از اکسیژن در اتمسفر زمین نبوده است اما حالا مشخص شده که حداقل در ۲.۷ میلیارد سال پیش چنین چیزی در اتمسفر سیاره مادر وجود داشته است.

اکنون دانشمندان تلاش می کنند تا با سفر به گوشه و کنار دنیا، شهاب سنگهای دیگری را هم پیدا کنند که از روی آنها بتوان پی به تاریخچه روشنتری از زمین برد. آنها به دنبال بررسی این موضوع هستند که اتمسفر زمین چگونه در گذر زمان تغییر کرده است و البته اینکه نخستین بار اکسیژن چگونه در آن پدیدار شد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .