سرمایه‌گذاری ناسا برای توسعه اقامتگاه در اعماق فضا

ناسا به منظور تسهیل اقامت در اعماق فضا در هشت پروپوزال فناورانه برای گسترش Magnetoshells در اقامتگاه‌های قابل توسعه سرمایه‌گذاری کرد. این اقامتگاه‌ها سفر را برای فضانوردان در اعماق فضا کمی راحت تر می‌کند. سرمایه‌گذاری ناسا برای توسعه اقامتگاه در اعماق فضا

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان و به نقل از زی نیوز، این پروپوزال‌ها با ساخت سیستم کارآمد هوافضا قابلیت دگرگونی در ماموریت‌های آینده فضایی را دارد.

پاداش فاز دوم مسابقه مفاهیم ابداعی پیشرفته ناسا برای دو سال مطالعه ارزشی برابر ۵۰۰ هزار دلار دارد و ناسا با سرمایه‌گذاری در فاز یک این مطالعات امکان گسترش طرح برای اثبات قابل اجرا و مفید بودن پروپوزال‌های شرکت‌کنندگان را می‌دهد.

در فاز دوم مطالعاتی برندگان باید پروژه‌های مربوط به آینده‌شان را اصلاح کرده و مناطقی را برای اجرایی شدن تکنولوژی‌شان پیدا کنند.

تمامی پروژه‌ها در مرحله نمونه اولیه و قبل از بهره‌گیری در ماموریت‌های ناسا نیازمند حداقل ۱۰ سال تحقیق برای گسترش تکنولوژی و بلوغ مفهومی آن هستند.