یافته‌های تازه کپلر و امید به کشف یک زمین تازه

بیرون از منظومه شمسی سیاره‌های زیادی وجود دارد. اخترشناسان ناسا کشف بیش از ۱۲۰۰ سیاره که به دور از زمین در مدار ستار‌ه‌ای به غیر از خورشید در گردش هستند را تأیید کرده‌اند. یافته‌های تازه کپلر و امید به کشف یک زمین تازه

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) پس از تجریه و تحلیل‌ یافته‌های تلسکوپ فضایی کپلر کشف ۱۲۸۴ سیاره فراخورشیدی را تأیید کرده است. سیاره‌های فراخورشیدی یا فراسیاره‌ها، سیاره‌‌ها‌یی‌‌ هستند که به دور ستاره‌هایی غیر از خورشید می‌چرخند.

تمامی این سیاره‌ها در حال حاضر کپلر نام ‌گرفته‌اند و شماره‌ای به آن‌ها اختصاص یافته است.

تیموتی مورتون، از نویسندگان اصلی گزارش ناسا از دانشگاه پرینستون در ایالت نیوجرسی آمریکا در کنفرانسی رسانه‌ای در واشنگتن گفت، تا کنون سابقه نداشته که به یک‌باره این همه سیاره‌های فراخورشیدی کشف شود. الن استوفان، دانشمند ناسا می‌گوید، با این کشف شمار سیاره‌های فراخورشیدی یافت‌شده توسط تلسکوپ کپلر به بیش از دو برابر رسیده است.

او ادامه می‌دهد: «این به ما امید می‌بخشد که بتوانیم در نزدیکی ستاره‌ای شبیه به ستاره خودمان [خورشید] زمینی دیگر کشف کنیم.»

تلسکوپ کپلر که مأموریت کشف سیارات فراخورشیدی شبیه به زمین را دنبال می‌کند تا ژوئیه ۲۰۱۵ در مجموع ۴۳۰۲ سیاره‌ احتمالی فراخورشیدی کشف کرد. ۹۸۴ مورد پیش از این مورد تأیید قرار گرفته بود.

طبق گزارش منتشره در مجله عملی "د استروفیزیکال ژورنال"، بررسی‌های دقیق نشان می‌دهد که در ۱۲۸۴ مورد تشخیص درستی داده شده است. اما در ۷۰۷ مورد دیگر به احتمال قوی اشتباه شده است.

۱۳۲۷ مورد دیگر نیز وجود دارد که احتمالا آن‌ها نیز فراسیاره‌ هستند اما تا کنون مورد تأیید قرار نگرفته‌اند. در مجموع اخترشناسان با ابزارهای مختلف تا به‌‌حال بیش از ۲۱۰۰ سیاره در مدار ستاره‌های دیگر کشف کرده‌اند. اینک تجزیه و تحلیل جدید یافته‌های تلسکوپ کپلر شمار سیاره‌‌های فراخورشیدی کشف‌شده را به حدود ۳۴۰۰ افزایش داده است.

تلسکوپ فضایی کپلر در سال ۲۰۰۹ به منظور جست‌وجوی سیاره‌های دور به فضا پرتاب شد. این تلسکوپ بارها مشکلات فنی پیدا کرد و به‌تازگی نیز در وضعیت اضطراری قرار گرفت. اما چارلی سوبک، مدیر مأموریت ناسا می‌گوید، کپلر در حال حاضر کار عادی خود را از سر گرفته است

منبع: همشهری آنلاین

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.