طرح های اقتصاد مقاومتی در وزارت ارتباطات برای بخش خصوصی جاذبه دارد

وزیر ارتباطات: طرح های شش گانه در چارچوب اقتصاد مقاومتی در وزارت ارتباطات طراحی شده که برای بخش خصوصی جاذبه دارد و با مذاکراتی که با بخش خصوصی شده حضور در این طرح ها مورد استقبال قرار گرفته است.

طرح های اقتصاد مقاومتی در وزارت ارتباطات برای بخش خصوصی جاذبه دارد

محمود واعظی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تأمین هزینه های طرح های اقتصاد مقاومتی در وزارت ارتباطات افزود: سه منبع برای اجرای این طرح ها پیش بینی شده است که برخی از این طرح ها که جنبه زیرساختی دارد و عملاً با سرمایه گذاری های امروز در سال های آتی مورد بهره برداری قرار می گیرد .

وی گفت: در طرح های دارای جنبه امنیتی خود وزارت ارتباطات سرمایه گذار اصلی است.

واعظی اضافه کرد: در اینگونه طرح ها بخش خصوصی نه در داخل کشور و نه در خارج از کشور آمادگی سرمایه گذاری ندارد ضمن آنکه در طرح های دارای جنبه امنیتی نیز امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی وجود نخواهد داشت.

وزیر ارتباطات افزود: البته ما از منبع سوم یعنی سرمایه گذاری خارجی نیز که پس از برجام امکان استفاده از آن فراهم شده است نیز استفاده خواهیم کرد.

واعظی درباره میزان استفاده از منابع مختلف مالی تأکید کرد: برنامه وزارت ارتباطات این است که سه برابر سرمایه گذاری این وزارتخانه از منابع دیگر استفاده شود به این معنی که در قبال سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد تومانی این وزارتخانه از ۷۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش های دیگر استفاده شود.

وی با اشاره به جلسات ۱۲ گانه بررسی طرح های اقتصاد مقاومتی در وزارت ارتباطات تصریح کرد: ما خوشبختانه جلسات خود را از سال قبل شروع کردیم و قبل از انتخاب امسال به عنوان سال اقتصاد مقاومتی اقدامات در چارچوب منویات مقام معظم رهبری از یک سال پیش شروع شده است.

واعظی افزود: از سال گذشته بر اساس سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ۲۴ بند مربوط به وزارت ارتباطات استخراج شده است و برای اجرای آنها تقسیم کار صورت گرفته و با تقسیم کار و برنامه ریزی مشخص تلاش داریم با استفاده از توان پژوهشگاه ارتباطات و فنآوری اطلاعات، مرکز تحقیقات مخابرات و پژوهشگاه فضایی این بندها را از مرحله پژوهش، ایده تا تولید به ثمر برسانیم.

وزیر ارتباطات با اشاره به مشخص شدن مسئولان اجرای طرح های شش گانه اقتصاد مقاومتی در این وزارتخانه گفت: به صورت هفتگی با مسئولان این طرح های شش گانه جلسات منظمی برگزار می کنیم و می کوشیم در دو برش یک ساله و پنج ساله آنها را به سرانجام برسانیم.

واعظی افزود: اقدامات بزرگی در چارچوب طرح های شش گانه در وزارت ارتباطات در حال انجام است که نمی توان تنها به برنامه ای یک ساله برای اجرای آنها بسنده کرد و خوشبختانه مجریان این طرح ها بسیار فعال هستند و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند اجرای آنها در اولویت برنامه های دستگاه های زیرمجموعه وزارت ارتباطات قرار گرفته است و امیدواریم در نیمه دوم سال بخشی از ثمرات آن را به مردم عزیزمان اعلام کنیم.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.